• 135
    ulan ne güzel rüyaydı be :(

    galatasaray'da santraforum ve kariyerimi bitirme kararı almışım, ama hala gencim şu anki yaşımdayım. sabri neden diye soruyor "zamanı geldi..." falan diyorum mağrur bi şekilde tribünlere bakıp. lan neyin zamanı geldi amk deli miyim neyim.

    şampiyonlar ligi finaline çıkmışız ve şansa bak ki final bizim sahada. sabri'yle konuştuktan sonra yanımda bir spiker beliriyor işte 400 küsür maçta 500 küsür gol atmışım falan onu söylüyor kameraya, ben de iyiymiş lan maç başı 1'den fazla gol atmışım vay amınakoyim diyorum. duygu ve düşüncelerimi soruyor adam, ben de diyorum hazır şl finaline çıkmışız, bundan kelli maça çıkmam bu benim jübile maçım falan diyorum. bir de hepimizde kupayı kazanmışız havası var sanarsın fenerbahçeyiz de maçı bağlamışız keh keh.

    maçın sonunda uefa başkanı bana ödül mü ne verecekmiş, işte spiker bunları yine coşkulu coşkulu kameraya doğru söylerken ben de tribünlere bakıyorum. kendime ait bir gol sevincim varmış her golde istisnasız yapmışım böyle eli kalbe götürmeli falan çok karizmatik, tribünler bunun koreografisini yapmış hareketli halini. böyle anlatıyorum da rüyada nesneler neyin görünmüyor tabi, gördüğümü düşünüyorum. acayip duygulanıyorum o sırada. gurur, mutluluk, heyecan, hüzün her bi bok var.

    maçı oynamadan gözlerim dolu dolu uyandım amk. gördüğüm en güzel rüyalardan biriydi. ulan ne çok istemiştim futbolcu olup galatasaray'da oynamayı, rüyası bile bu kadar güzelken gerçeğini tahayyül edemiyorum. şunu yaşayıp değer bilmeyenlere de yanıyorum ne diyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın