• 445
    sınırlandırdıkça çok başarılı olacağımızı zannedenlerin olduğu kural. ya da amaçları zaten bizi durdurmak. ama biz yine de iyi niyetli olalım ve futbolu çok iyi bilen bu zatları göt etmeye çalışalım.

    zaten bugün bir takımda en fazla 3 bilemedin 4 tane türk yıldız var. galatasaray'da semih, umut, selçuk, hamit, burak dışında milli takım seviyesinde banko oyuncu yok. fenerbahçe'den volkan, mecburiyetten hasan ali, gökhan, milli taraftara ana avrat söven bücür ve mehmet topal var. beşiktaş'tan olcay, trabzon'dan onur vs vs uzar gider bu 11. anadolu takımlarını ve yurt dışındaki oyuncuları da katarsan en az 15-16 tane taş gibi adam bulursun. erman, alper, serdar gibi anadolu yıldızları var.

    bre melun sen bilmiyor musun türk oyuncuları oynatmama yasağı getirsen bile hiçbir takım türk futbolcusundan vazgeçmeyecek. bre şikeci sen sanıyor musun yabancı yasağı kalksa galatasaray selçuk'u satıp lampard'ı getirecek?

    ulan zaten her takımda 2-3 tane yerli yıldız var. ilk ondaki takımların iki yerli yıldızını getir milli takıma. yurt dışındaki yerlileri de ekle. al sana takım. sonra da git o takımı oynatacak adam gibi hoca bul.

    bırak her takım en iyi 3-4 yerlisini oynatsın. kalanını yabancı ile tamamlasın. yurt dışında elimize verirler. bu kafayla gidersen her zaman elimize verirler. bekir, egemen, selçuk gibi yeteneksizler yerine kaliteli yabancılar olsaydı fener bugün finaldeydi.

    bugün şampiyonlar ligi finalisti bayern münih bile ülkenin en iyi alman futbolcularına sahip olmasına rağmen 6 banko yabancı ile oynuyor. robben, ribery, mandzukic, shaqiri, dante, alaba.

    son 7-8 yıla damga vuran barcelona bile ispanya milli takımının %70'ini oluşturmasına rağmen altın sezonunda messi, alves, abidal, henry, eto gibi 5 banko yabancı ile oynadı.

    senin yabancı kısıtlaması getirdiğin galatasaray'ı eleyen real madrid essien, pepe, coentrao, mesut, khedira, di maria, ronaldo, benzema, higuain gibi 9 banko yabancı ile oynuyor. elinde 4-5 tane üst düzey ispanyol var. casillas, lopez, ramos ve alonso diye. adamlar kalanını yabancılar ile doldurmuş.

    ulan arsenal ingiliz futbolcusu olmadan şampiyonlar liginde finaller yarı finaller oynuyordu.

    sizin yapacağınız işin ben ta!!!

    avrupa'da elimize versinler. 2-3 bankonun yanına 4-5 tane dandik türk futbolcu koyalım da ofsayt taktiği yapacağım diye finali elimizle verelim.

    bu arada şu maçı da kafanda oynat bakalım şu yabancı sınırlaması getiren adam:
    a takımı: volkan, gökhan, semih, egemen, hasan ali, emre, selçuk, salih, hamit, caner, burak
    b takımı: muslera, eboue, yobo, dany, riera, melo, baroni, sneijder, sow, kuyt, drogba

    bakalım kim kazanacak. düşün sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın