• 444
    kafasını siktilerimin bu uygulamayı devam ettirmeleri halinde hafiften avrupada ivme alan türk futbolunun önünü daha da kapacak olan uygulama.

    üç beş tane ne idüğü belirsiz mahalle magandası başkanların cebi dolacak diye koca bir camianın önünü tıkıyorlar resmen. alper potuklar serdar azizler hakkında 10 milyon avrolar havada uçuyor.

    bu tür bir mantalite türk futbolcularının maddi değerini sadece yurtiçinde yükseltmekle beraber futbolculara hiçbir ekstra değer katmaz aksine önemini düşürür.

    ha, böyle bir amacımız yok diyorlar. peki amacınız ne amk. yabancı oyuncu sayısını serbest bırakınca üç büyüklerin 11 yabancıyla sahaya çıkacağını falan mı zannediyolar acaba ? kaba bi hesapla selçuk, hamit, semih, burak desen kafadan zaten 4 adam banko türk oynuyor. sen yabancı sınırını kaldırsanda bu adamlar oynar, '' selçuk'un mevkisine yabancı alabiliyoz, satıp alex song'u alalım amına goyim. burak türk halbükü yabancı oynatabiliyoruz, satıp ispanyadan golcü alalım anasını satayım '' diyecek halleri yok sonuçta.

    genç oyunculara önem verme şartı vs. koysalar anlayacağım. sanıyorum premier ligte var bu tarz bir şey. ancak mevcut şartlarda şunun 5'e çekilmesi çok saçma. çünkü türkler olarak işi öğrenmeden işin puştluğunu öğrenme gibi bir yeteneğimiz var. hemen gününde alper potukların bonservisleri 10 milyona dayanıyor.

    ya onu geçtim, serdar aziz'e 7 milyon avro fiyat biçiyorlarmış. allah kitap aşkına bu dünyada serdar aziz'i 90 dakika izleyen kaç insan var gözünü seveyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın