resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5916
    o kulübedeki biz'dir. bunu 6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maçı'nda bir kez daha ispatlamıştır.

    şimdi sen kendini düşün, süleyman abay denen taşeronun çalıdığı her iğrenç düdükten sonra neler yaptın tribünde ya da televizyon başında. o an o hakem müsveddesini senin eline verseler neler yapardın bir düşün. fatih terim'in tribünde olanlardan tek farkı o hakemin ağzını burnunu kıramayacak olmasıdır çünkü bu kariyerini bile bitirebilirdi. ama şundan da eminim ki kendisinin yapmayı en çok arzu ettiği şey ise o adamın? ağzını burnunu kırmaktı. tıpkı bizim gibi, itiraf edin.

    onun galatasaray sevgisi senden benden bile fazla ki takımını düşündüğü için fiziki müdahalede bulunmadı. profesyonellik kisvesi altında kollarını göbeğinin üstünde birleştirerek bıyık altından gülüp tribüne çıksaydı sizin gözünüzde daha mı kıymetli olacaktı, hayır.

    onun adı fatih terim, o takımına bu başarıları masa başında kazandırmadı. başkaları gibi kameraların olmadığı alanlarda hakeme saldırmadı. taşeronları ile birlikte futbol federasyonu başkanıyla pazarlıklar yapmadı. hakem odası basmadı. türlü çirkefliklere rağmen federasyon binasına dalarak süreci etkilemeye çalışmadı. şikeci yönetim kurulu üyesi maçtan günler önce rakip takımın kadrosunu kendisine okurken bunu büyük pişkinlikle kağıtlara yazmadı. o ne yaptıysa erkek gibi herkesin gözünün önünde bam bam bam yaptı. fatih terim kendine yakışanı yaptı, bize yakışanı yaptı, galatasaraya yakışanı yaptı. helal olsun az bile yaptı.

    adamlar kıtır kıtır takımını doğramaya başlamışken, fanatik fenerbahçeli hakemi kritik maçlarından birine atamışken, o hakem sahada kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirirken, az bile yaptı. hatta iyi dayandı bugüne kadar. o, ülkede futbol adına yapılan bütün adaletsizliklere tek başına kafa tuttu o akşam. karşısına kim gelse de devirecekti işin doğrusu.

    biz değil miydik ülkede şike serbestisi meydana geldiğinde galatasaray yönetiminin biraz daha agresif tutum takınması gerektiğini düşünen, pasif kaldıkları için ve haksızlığa yeteri kadar tepki göstermedikleri için onları suçlayan. şimdi olur da biz fatih terimi bu yaptığından dolayı eleştirirsek başta kendimizle çelişmiş olmaz mıyız?

    kendisinin de ifade ettiği gibi, o aydan da olsa bu işi sonuna kadar götürecektir ve;

    (bkz: haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın