2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Veltins Arena
2 - 3
  • 362
    devre arasında keyifle kahvemi koyup sigaramı yaktıran maç. akabinde tahlil:
    her şey imparatorun istediği gibi gelişti. yediğimiz gol tamamen şanssızlıktı. tabii drogba'ya yapılan faulu de es geçmiyoruz.
    schalkelilerin gözü psikolojik olarak drogba ve sneijder'e kilitlenmiş. top bu iki aslanımıza geldiğinde ikili sıkıştırmaya geçtiler. özellikle drogba'nın ilk dakikalarda çaprazdan attığı şut sonrası kendisini içeri doğru sokmayıp ceza sahasının dışına itmeye çalıştılar. bu da hem drogba'nın , hem de takımın işine geldi. kara boğa daha önce burak'ın üstlendiği sağ forvet rolüne kaçtı. onun boşalttığı alanlara da hamit selçuk ve eboue girdiler. drogba sık sık geriye gelip hem defansa yardım etti, hem de ortadan bindirmelere boş alan açtı.
    sneijder,sürekli iki schalkeliyi meşgul ederek göze pek görünmeyen ama oldukça önemli bir görevi yerine getirdi.
    melo, eski melo'ya yakın bir çizgide. selçuk bildiğiniz gibi. burak kendini unutturdu schalkeliler drogba ile meşgul olurken.
    takım, tahta üzerindeki mevkiilerinde çakılı oynamadı. herkes topun ve gelişebilecek tehlikenin olduğu yerlere hareketlendi.riera'yı en sağda, hamit'i en soldai drogba'yı en geride,melo'yu en uçta gördük zaman zaman. özgür bırakılan tek isim buraktı ve o da özgürlüğün keyfini çıkardı.
    savunmada eboue gayet iyi, senih biraz heyecanlı, dany ise kendine odun diyenleri utandıracak derecede soğukkanlı ve mükemmel idi. semih'in bir iki ufak hatasını da telafi etti.
    ikinci yarı, imparator muhtemelen -sakatlığı da olan- drogbayı çıkartıp amrabat'ı oyuna alarak 4-4-1-1'e dönecek. amrabat ve burak'ın süratleri risk alacak schalke savunması için büyük tehlike. ikinci yarı yesek de yemesek de en az bir gol daha atarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın