• 7275
    sürekli geçen sezonla kıyaslanıp eleştirilen takım.
    2011-2012 sezonunda olması gerektiği gibi yoğun pres uygulayan bir geçiş takımıydık. teknik kapasiteden ziyade çoşku ve baskı ile iş yaptık.ancak bu taktiğin sürdürülmesi imkansızdı öylede oldu.
    neden sürdürülemezdi peki bu taktik cevap basit o sistemde oynamak için ortada ki ikilinin* iki yönlü olarak oynayıp kanat gözüküp aslında orta saha oyuncuları olan kenar adamlarından* destek almasıydı bunlara ek olarak ileri uçta elmander gibi sürekli defansı yoran gerektiğinde orta sahaya kadar gelip defansa yardım eden çok formda bir adam vardı ikinci yarı bu sisteme tam oturan necati katıldı takıma ve oynadığımız bu kaos futbolu rakipleri bezdirici bir hal aldı.
    bu sistem geçiş sürecinde bizi zirveye taşıdı ama olması gerektiği gibi ya da başka açıdan bakarsak kaçınılmaz şekilde bu sistemden vazgeçmek zorunda kaldık.şimdi yeni bir sistem oluşturma sürecindeyiz eminim teknik ekibin planları vardır bu seneyi böyle bitirdikten sonra yaz transfer döneminde yeni oynayacağımız sisteme göre transferler yapılacaktır.

    bana göre bir sonraki sezon kalmaları durumunda 11de yeri garanti olan futbolcularımız sistemden bağımsız olarak şu şekilde

    muslera -*** -semih-***-***-selçuk-***-hamit-sneijder-burak-***

    ***lı bölgelere transfer yapılır yada takımda ki diğer oyuncular yerleştirilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın