• 7274
    --- alıntı ---
    spor toto süper lig'de 25. haftaya girerken şampiyonluk yarışı da iyiden iyiye kızışmaya başladı. beşiktaş'ın fenerbahçe'yi mağlup etmesinden sonra en iddialı rakibi olarak gösterilen fenerbahçe ile olan puan farkını 7'e yükselten galatasaray artık tam anlamıyla kenetlenmiş durumda.

    beşiktaş ile 5, fenerbahçe ile de 7 puanlık bir fark bulunan galatasaray'da teknik direktör fatih terim, hem futbolcuları ile hem de abdürrahim albayrak ve ali dürüst ile yaptığı toplantıda 'şampiyonluk için hiçbir demeç' verilmemesini istedi.

    kalan 10 haftada 4 deplasmana gidecek olan galatasaray'da en büyük hedef, sezonun 33. haftasında kadıköy'de oynanılacak olan fenerbahçe maçına şampiyon olarak çıkmak. geçen sezon kadıköy'de şampiyonluğunu ilan eden ve taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatan galatasaray, bu sezon da şükrü saracoğlu stadı'na şampiyon apoleti ile çıkarak bir kez daha büyük bir başarının altına imza atmak istiyor.

    galatasaray'da görev yaptığı daha önceki dönemlerde de bu tarz motivasyon yöntemlerine başvuran terim, şampiyonlar ligi'nde manchester united ile old trafford'da oynanacak maçtan önce de florya'daki panosuna "kaybetmekten korkma! bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin" şeklinde bir cümle yazmıştı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın