resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5314
    divanda basına fatih terim engeli! yasak...
    galatasaray kulübü'nün yarın yapılacak şubat ayı divan toplantısının konuğu olan fatih terim, toplantıyı medyaya kapattırdı.

    galatasaray kulübü'nün 13 şubat çarşamba günü yapılacak şubat ayı divan toplantısının konuğu olan fatih terim, toplantıyı medyaya kapattırdı.

    sarı kırmızılı kulübün aynı zamanda divan üyesi olan fatih terim, divanda altyapı futbol akademisi ile ilgili özel bilgiler verecek. galatasaray'ın bugünü ve yarını hakkında da önemli açıklamalar yapması beklenen fatih terim'in bu konuşması ilgiyle bekleniyordu.

    ancak fatih terim'in, divan başkanlığı ile görüşerek toplantının medyaya kapalı olmasını istediği öğrenildi. divan başkanı irfan aktar da fatih terim'in bu isteğini kabul ederek, divan toplantısının basına kapalı olarak gerçekleştirilmesini sağladı.

    http://live.sporx.com/...-yasakSXHBQ314943SXQ

    bu haber beni farklı düşüncelere yönlerdirdi ve umarım bu düşüncelerimde haksız cıkmam. haberde fatih terim'in divan kurulunda alt yapı için bilgi verecegini ve bunun için basına kapatılması gerektigini söylemiştir . bana kalırsa bu buzdagının görünen kısmı ve bence fatih terim divan kurulunda artık kendini derin galatasaray sanan gruba yönelik bir acıklama daha yapacaktır. artık galatasaray'ın iyiligi için konusmamaları gerektigini ve suların durulması gerektigini, önümüzde şampiyonlar ligi ve lig sampiyonlugu gibi 2 dal oldugunu ve galatasaray'ın menfaati için galatasaray'ı yaralamamaları gerektigini söyleyecektir.

    peki bunları basına acık olarak yapamaz mıydı ? kesinlikle hayır. fatih terim'i bilen bilir , o oyuncularını bile basın önünde eleştirmez . durum neyse gider soyunma odasında birebir söyler. bir acıklama yapar. işte bu yüzden kurulu basına kapattı ve onun zamanında söyledigi gibi '' kol kırılır yen içinde kalır '' demiştir ve bu toplantıda tüm klübe sukunet cagrısını bir kez daha yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın