• 322
    bu sınır kalktığı zaman hemen şu andaki ispanya seviyesine ulaşacağımızı düşünen, hatta galatasaray'ın kolayca şampiyon olacağına inanan insanlar var. yahu güzel kardeşim, sorun sayının az ya da çok olması değil. işte yukarıda nerede ne kadar olduğunu belirtmiş arkadaşlar. bu iş sadece ve sadece eğitimde, eğitimin kalitesinde. valla deliricem, sınır olursa yok yurt içinden alınacak türk oyuncuların ücretleri tavan yapacakmış da falan filan. adam silah mı dayıyor kafana gel al diye?! kendi oyuncunu kendin yarat? sen takıma ne kadar tahammül ediyorsun da alt yapıdan oyuncu çıkarmasını bekliyorsun??

    ulan ben de kızıyorum mesela emre çolak'a ama tüm suç onda mı? galatasaray sadece bir futbol kulübü değil diyoruz, eğitim kurumu diyoruz değil mi? ne kadar üstüne düşülüyor genç oyuncuların? sadece 4-3-3, 3-5-2 vb sistemi göstermek yetiyor mu? psikoloji? gelişim psikolojisi falan? adam twitter'dan "kuzey - guney!! aliiii, adamın dibisinnn" tarzında mesaj atıyor?! hiç görücez mi mesela rooney'in "lan sawyer, jack shepard'a yapmayacaktın onu" gibi bir dediğini? emre'nin takım arkadaşı semih! aynı yaş nerdeyse, aynı takımdalar, hangisinden ümitlisin sen? eğitim bile tek başına yeterli değil, adama da bakıyor bu. ama ancak ahkam kesiyoruz biz amına koyim. anca sınır kalksın.

    ispanya'da ve ingiltere'de kısıtlama yok, bak bakalım nasıl durumları? sayının azlığı çokluğunda değil problem, keşke 3 olsa bana göre. ama kulüplere de yaptırım uygulayıp, standart getiricen, denetleme yaptırıcan bağımsız şirketlere. kolay bir sistem değil bu, sayıyı serbest bıraksan ne olacak?

    amına koyim, delirdim ya, katar'dan halliceyiz kendimizi darı ambarında görüyoruz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın