resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2261
    tipik türk kızıydı aslında lincoln. türk kızlarında sürekli bir kapris, bi mükemmellik sanrısı, bir şeylerden şikayet etme, ay galiba yanımdaki adam beni sikecek psikozu vardır ya, lincoln de öyleydi.

    tanıdığın 10 avrupalı hatunun istisnasız 10'u da ortalama üstü türk kızlarından daha güzeldi ve onların hiçbirinde bu naz, bu malaklık yoktu değil mi?

    işte lincoln de bunlardan. sözde yıldız. yıldız olduğu için de maç seçiyor, hoca seçiyor, koluna pazuband istiyor, kolunda pazuband olunca daha iyi oynuyor, tatile gidiyor, süresini kendisi belirliyor, küstahlıklardan küstahlık beğenip, sürekli bir şeylerden şikayet ediyor. sanırsın bana messi.

    hem 1.58 boyunda ol, hem basenlerinden otobüsün tek tarafı iptal olsun, hem eninde sonunda saçını sarıya boyatıp siyah kaşlarla ortalıkta kezban kezban dolaş, hem malak gibi seviş, hem piyasadaki en ağır makyajı yap, hem doğumdan sonra 110 kiloyu bul, hem kaçan kovalanırı oyna, hem ilk adımı sürekli karşı taraftan bekle, hem de kapris üstüne kapris yap.
    lincoln gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın