• 627
    ellerinde o kadar güzel malzeme var ki şu an. terim-aysal-bülent tulun üçgeni. her gün başka bir ısmarlama haber yayacaklar, yayınlayacaklar, son dakikalar verecekler, olmayan beyanatlar yazacaklar, olmayan röportajlar yapacaklar...

    bu basının ne kadar haysiyetli(!) adamlardan kurulu olduğunu biliyoruz galatasaraylılar olarak. sürekli galatasaray üzerine oynayacaklar ki aziz yıldırım ve fenerbahçe rahat etsin diğer takımlar hoşnut olsun. şu an tam vakti. yarınki gazete manşetleri daha doğrusu bugünkü gazete manşetleri büyük ihtimal şöyle olacak; galatasaray'da kriz!!!! kulüp karıştı!!! aysal terim'e çok kızdı!!!! aysal terim'in istifasını mı isteyecek!!! terim istifaya hazırlanıyor!!! aysal'ın cevabı çok sert olacak!!! aysal gazetemize konuştu!!!

    hepsi yalan ve ısmarlama. ibretle bakın. gülün geçin. galeyana gelip sözlükte asıp kesmeyin. kutuplaşmayın allah aşkına. birilerini sevmiyor veya nefret ediyor olabilirsiniz ikinci yarı başladı atıp tutup kesmenin anlamı yok(akıl mantık çerçevesindeki eleştiri elbette). durun arkasında. galatasaray'ın arkasında. sezon bitsin de bir sağlıklı şekilde sonra ne yazarsan yaz. ama sen taraftar olarak medyanın gazına gelip o gitmeli bu gelmeli muhabbetlerine dönersen vay halimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın