• 242
    komple kaldırılıp yerine gelebilecek ( altyapı dan oyuncu bulundurma zorunluluğu gibi ) kurallar ile beslenmesi gerekilen sistem.

    belki korkulabilir yerli yetişmeyecek diye. hayır efendim aksine belki çok daha büyük oyuncular görmek durumunda olacağız hem de daha düşük maliyetle.

    mevcut ve gelecek kısıtlama ile talep artıyorken arz değişmiyor, hatta kalite olarak lig ve oynanan futbol yerlerde olduğu için arz daha da düşüyor. bu sebeple talep artarken arz duşuyorsa malum fiyat artıyor. halbuki arzı arttırıp(hadi geçtim arttırmayı şu an ki gibi olsa dahi ) talebi düşürdüğünüz zaman hasan ali ler yiğitler 4-5 milyoncuğa değil de 1-2'ye temizinden alıcı buluyor.

    dediğim gibi, kadroda bulundurulması gerekilen alt-yapı oyuncu sayısı ve benzeri kurallar ile desteklenebilir.

    lan zaten sen alabileceğin yabancıya yakın kalitede daha düşük maliyetli yerli bulduğun zaman* onu alırsın, neden daha fazla veresin ki. ne krismıs derdin kalır ne de ortama uyum sağlama, evimi özledim :( triplerini çekersin. klüpler her türlü türk'ü tercih eder illa ki. biz de istanbul cogozel, yemekler harika vandırful siti pohpohlamalarından bir nebze olsa dahi kurtulmuş oluruz. yapılacak uygulama sadece arz-talep dengesini olması gereken seviyeye çekecektir. korkmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın