aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2241
    daha önce buraya yazdım*, koreografi iyi güzel hoş da bu şike mevzusuna bu ahlaksızlığa bu kul hakkı yiyenlere kendi stadımızda neden bir tane pankart bir koreografi yapmıyorsunuz?

    hayır, bu şike mevzusunda iş sadece siteden ahkam kesmekse amenna. ama trabzon, bursa, kayseri yapıyor ve sen hala yapmıyorsan bunda bir art niyet ararım ben bir taraftar olarak. ki zaten 1,5 sene olacak neredeyse 3 temmuz sürecinden itibaren. kendi evimizde o süre zarfında 3 maç oynadık. güzel güzel koreografiler yaptılar eğlendik güldük falan. ama şikeye dair tek bir şey yok. rahatsız değil misiniz şike mevzusundan? içinize sindi mi yani olanlar? eden buldu mu size göre? biz galatasaray'ın taraftar grubuyuz etliye sütlüye karışmayalım mıdır politikanız?

    neyse. 546151651 tane daha koreografi yapabilirler. emeklerine saygım sonsuz, hiçbir ortamda da kendilerinin emeklerine laf da söyletmem ama eğer burada hepimiz galatasaraylıysak kendi şahsımca yaptıkları hiçbir koreografinin bende değeri yoktur. 3 temmuz'u kendileri çabuk atlatmış ben henüz atlatamadım ki atlamam da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın