• 2667
    basketbol takımı 9'da 9 yapmış gelene gidene 20 şer sayı fark atıyor, futbol takımı kendine gelmiş, ligde lider, şampiyonlar ligi grubunda 2. sırada ve bir seri yakalamış ; engin, elmander ve melo takıma dönmüş ; hiç beklenmedik bir zamanda yekta kurtuluş müthiş bir çıkış yapmış.

    başımızda fatih terim var. yanında taffarel, hasan şaş ve davala var. teknik ekibe bak, bir galatasaraylı daha nasıl bir dörtlü isteyebilir ?

    şuan her şey güzel gidiyor. futbol takımındaki problemler de yavaş yavaş atlatılıyor. anlamıyorum nedir bu sorun çıkarma sevdası. yok efendim semih oynamamış, burak yılmaz ronaldo'yu taklit etmiş, emre çolak oynuyorsa o maç izlenmezmiş... furkan özçal neden oynamıyor diye kafaya takan var ya. milan baros'a falan hiç girmiyorum.

    arkadaş bir mutlu olun, bi sevinin. bak engin'de dönmüş, elmander'in sakatlığı bitmiş... yekta-melo rekabeti doğdu mesela, bunu düşünün, ne bileyim. böyle kendi kendinize problem yaratıp tartışmaya açmanız gram katkı sağlamıyor takıma. sadece sorunları daha da büyütüyorsunuz.

    şuan tek yapmamız gereken destek olmak. olumlu havayı bozmadan, takıma o pozitif enerjiyi hissettirerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın