• 49
    engelli ya da engelsiz tüm vatandaşlarımızı toplumda var olmaya ve sportif faaliyetlerde bulunarak kendilerini ifade etmelerine, yaşama bağlanmalarına dair çalışmaların merkezi ya da sivil otorite temsilcileri tarafından yahut sponsor olabilecek diğer kuruluşların destekleriyle veya sivil toplum kuruluşları kanalıyla yapılabileceğinden habersizmiş gibi davranıp sadece galatasarayımıza yüklenen ve kazanılan başarıyı küçümseyip engelsiz aslanlarımıza hakaret eden 3. tekil kişi. hayır herşeyi geçtim be adam* öncelikle desene böyle bir kulvarda faaliyet gösterip dikkati bu yöne çekmeye çalışmasıyla bile bize gurur yaşatan galatasaraya bu spor dalında neden diğer önde gelen spor kulüpleri de kendi takımlarını kurarak destekçi olmuyorlar. yok öyle birşey diyemez. malum patronların hoşuna gitmez ya da korku imparatorlarının. "galatasaray a nasıl sallarım"ın bir versiyonudur bu.

    be adam o zaman anlatsana o bahsettiğin parayı bastırınca yıllardır en iyi oyuncuları aldığımız bayan basketbolunda neden uluslararası bir turnuva kazanamadık. demekki parayla olmuyor herşey. bayan basketbolcularımızın emeğine de sonsuz saygımız var. orası ayrıdır. sporun özündeki mücadele etme, takım olma, başarı kazanma arzusu gibi unsurların farkında olmadan sadece sosyal mesaj vererek statü kazanmaya çalışırsan, bencilliğinde boğulursun veya duvara toslarsın.

    engelsiz aslanlar bizim gururumuzdur. onların kupa almasına gerek olmadığı zaten herkes tarafından kabul edilir. ama kimse çıkıpta kazandıkları, hiçbir spor dalında kazanılmamış başarıların ölçüsünü küçültemez.

    yapılan şey çapsızlığın daniskasıdır.

    saygılar sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın