• 90
    kimse bu maçta iyi oynadığımızı iddia edemez. ama yerden yere vurulacak kadar da kötü değiliz. adamlar golü attıktan sonra ikinci gole kadar pozisyonlar bile yok. bizim direkten dönen top var burakın yakın mesafeden atamadığı iki çok önemli pozisyon var. var oğlu var. oyunun net hakimi değildik ama kesinlikle maçın hakkı bu skor değildi.

    ayrıca ikinci golden önce eboueye yapılan çok net bir penaltı var ki manchester maçında umuta yapılan hareketin aynısı. bu karar bize değil de fenere veya beşiktaşa yapılsaydı şimdi gazeteler sosyal medya çalkalanıyordu hakem puanlarımızı çaldı diye. ama konu biz olunca ses çıkmıyor her zamanki gibi. o penaltı verilse skor 1-1'e gelecek belki de oradan maç çevrilecek.

    herkes amrabata yüklenmiş de yahu arkasında bir balta var ne hücuma destek verir de doğru düzgün ikili oyun yaparsın hiç bir işe yaramaz. ne yapsın amrabat tek başına. pes oynamıyoruz sonuçta. sağda da hamit sakatlanıca rakip de göbeği kapatınca oyun kilitlendi. ben terimin yerinde olsam umut burak'la çıkarım maça son yabancı hakkımı da riera'yla kullanır baltayı tribüne gönderirim.

    olur böyle vakalar daha mayısa çok var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın