2012-13 Türkiye Süper Lig 5.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
3 - 0
  • 122
    geçen sezon iç sahadaki beşiktaş derbilerinde stat, bu maçtaki kadar dolmamıştır. bu sezon stada gelen taraftar sayısında çok ciddi bir artış var. rakamlar bunu zaten ortaya koyuyor, koyacaktır da ama insan bizzat yaşayınca daha iyi anlıyor. hani merdivenlerden çıkıp zemini, tribünleri görürsün ya. dün maça biraz geç kaldım, bilimum kontrol işleminden sonra içeri girer girmez de ilk tribünlere baktım. rakibin akhisar olduğunu bilmesem beşiktaş derbisi derdim. iddia ediyorum, geçen sezon *iç sahadaki iki beşiktaş maçını da böyle bir kalabalığa oynamamışızdır.

    önce bursa maçı. şimdi bu maç..hani bursaspor maçını taraftar önemser. bursa maçlarına gidilir yani. gidersin. ama dünkü rakibe karşı da stadı hemen hemen dolduruyorsan iş bitmiştir.

    bu sezon çok büyük bir olay olmazsa her maç 45 bine oynarız. bu da başka bir rekor olur mu? olur.

    not: tribünlerde radikal bir değişiklik ya da bir iyiye gidiş yok ama. onu belirtelim. sadece taraftar sayısında ciddi bir artış var. onun dışında tribünler, geçen sezonki tribünler. ben geçen sezonki organizasyonsuzluk sonrası oturur, konuşulur, bazı kararlar alınır diye düşünüyordum. alınmamış. bu sene de sırt koreografilere yaslanılacak anlaşılan.

    (bkz: #1059264)
App Store'dan indirin Google Play'den alın