aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2040
    sürekli çile, sürekli arabesk. takım paldır küldür önüne geleni ezerek geçse de, 2 maç üst üste kaybetse de sürekli arabesk. evet onlar dışında kimse bağırmıyormuş, lan diğer tribünler bunlardan başka bir şey söyledi mi direk bağırıyorlar başka bir şey, sen ne diyorsun. içindeki tiplerin nasıl bir hal içinde olduklarını tahmin edebiliyorum. maçtan önce ne yaptıklarını, aralarında ne konuştuklarını. açık söyleyeyim, galatasaray bunların çok da umrunda değil, en azından %60'ının falan umrunda değildir. kalan %40 zaten gerçekten bir şeyler yapmaya çalışanlardır eminim.

    hele şu kamu malına zarar verip de sen kimsin diyenler yok mu? yemin ederim metronun raylarını bir yerlerine sokacaksın ki o zaman akıllanacaklar. sen kimsin ki benim bindiğim metroya zarar veriyorsun ve sen kimsin ki kapalı alanda ve ağzına kadar dolu bir yerde sigara içiyorsun.

    kamu malına zarar vermeyi üstünlük olarak görenle işim olmaz zaten. başkan maaş bağlasın da maça gelmesinler bence. en azından insanlar pegasus tribününe girmeye korkmazlar.

    he bir de heyya heyya heyya ultraslan ultraslan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın