aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2037
    hiç hazetmediğimdir. beğenmedikleri marşı hemen susturup 15 dakika aptal aptal marşlar söyleyip, tribünü gerçek anlamda cehenneme çeviren ve verem edenlerdir. içlerinde akhisar'a karşı 1-0 öne geçildiğinde koyduk mu diye bağıranlar vardır. hatta akhisar'a karşı 3-0 olduğunda hala birbirlerini yumruklayarak sevinenler bile vardır.

    en nefret ettiğim insan tipleri yine bu grupta fazlasıyla vardır. arabesk insanlar evet. her an kendini jiletleyecekmiş gibi duran, yanıyorum, çile çekiyorum, ağlıyorum, lanet olsun böyle hayata diyen tipler bu grupta yine arabesk marşlarla tribündeki yerlerini ultraslan kimliğiyle almış durumdalar.

    bir de yeni hoparlörler koymuşlar kale arkasındaki 2 tribüne. maçtan önce bir tane amigo zımbırtısı, başbakan edasıyla çıktı yukarı, mikrofonu aldı eline. bunu da biz yaptık, artık güney de kuzey de bizim söylediklerimize uymak zorunda gibisinden birşeyler zırvaladı. arkasından hemen yine bu ultraslan denen koyuncuklar heyya heyya heyya heyya ultraslan ultraslan diye bağırmaya başladı. ya siz kimsiniz amk. acayip fitil oluyorum amk.

    sanki galatasaray bir devlet, ultraslan da bu devletteki tek başına iktidar olmuş siyasi parti.. neyin kafasını yaşıyosunuz amk?

    edit: mikrofon aylardır var diyen arkadaşlar var, ondan bahsetmiyorum. akhisar maçında ilkkez kullanılan yeni hoparlörlerden bahsediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın