aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2029
    bu arkadaşlar güya ultras felsefeyi galatasaray tribünlerinde yaşatıyorlar ya hani.

    bu ultras felsefede de yönetimden hiçbir istekte bulunulmaz ve yardım istenmez ya hani.

    heh işte. millet 19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı için bilet bulamazken bu adamların eline çoktan geçti bu biletler.

    haftalardır övünülen durum olan seyircisiz ceza almamız ve bu durumun tribünde pankartlarla yansımasının etkileri var bunlarda. sen bir de bu pankartın yanına ayriyetten "deplasman hakkımız engellenemez" pankartını koyuyorsun. o kadar ironik ki bu iki pankartın yanyana olması. sen yeteri kadar ağırlığını ortaya koyamadığın için o yasaklar kalkamadı. senin 7/24 küfür ettiğin fenerbahçe taraftarı kadar olamamışken bu deplasman konusunda gelip ne kadar seviyeli bir taraftar olduğunla övünüyorsun. zaten iyice ingiliz tribünlerine dönmüş tribünümüz. millet oturuyor alkışlıyor sadece. takım öndeyken tezahürat eden bir taraftar grubuna dönüşmüşken senin ağırlığını daha doğrusu ultras'lığını ortaya koyman lazım.

    ayrıca bir de bunların avrupa'daki temsilcilikleri sadece bayan olduğu için insanları en büyük sevgilisinden uzak tutup maça götürmüyor. kimsenin kusura bakmasında galatasaray'a kavuşmasına engel olamazsınız siz. kendini ne zannediyor bu insanlar ya! cidden ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın