aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2010
    --- alıntı ---
    değerli ultraslan yönetimi,

    guney tribünden her maçta destek almak istiyor iseniz, her mac deplasman taraftarından kontra yemek istemiyorsanız artık sorunları görmezden gelmeyin..

    bugün yaşanılan sorun ilk değildir son da olmayacaktır.. bugün sırf kendi parası ile almış oldugu kombine yerinde oldugun belirttiği ve önündeki arkadaşlarının koltuktan inmesini istediği için bir bayanın yanındaki kardeşini 10 kisi üstüne çullanmak koşuluyla dövmüşlerdir.. bu ne ilk ne de sondur... açıkcası bu olayın vahim olmasından daha vahim durumda setteki
    ender abi de dahil tüm abi’lerin duruma müdahil olmamasidir.. elbette ki kimsenin gorevini öğretme yasım yoktur ama elini vicdanına koyan herkes bu durumun yanlışlığının farkında olmak zorundadır.. üstüne üstlük ulan biz bedava giriyoruz ne olmuş sen kombine almışsan diye bağıran arkadaslardan birisi birde dövdükleri cocuğun ablasına da bağırmış kes sesini seninde ağzını dağıtım demiştir..

    ben takımıma destek verebilmek adına bu sene yeni evli olarak kombilerimi 2 ledim ve her maca eşiyle geliyorum.. tek istegimiz mac izlemek değil, takımımıza destek verebilmektir.. ancak benimle beraber yasları benden büyük birlikte kombine aldığım aynı sıra 10 abi’m önümüzdeki 3 arkadas onların önündeki 12 kişilik grup onların önündeki dayak yiyen arkadas ve ablası da hem fıkirdir, yine ayakta duralim ama tas da duralim koltuklara çikmayalim..
    kimse oturmak için mac da değil.. ancak niye koltuğa çıkayım? niye esim koltuk tepesinde mac izlesin?..
    koşa koşa geldiğim statta bagiramiyorum, bağırmak içimden gelmiyor... 10 yasından beri
    galatasaray yoluna düşmüş unı zamanında ua oluşumu icinde yer almış biri olarak rica etmiyorum artık yalvarıyorum, basta ender abi sonra ua yönetimi ne olur bu duruma artık dur deyin.. kendi taraftarını döven bir taraftar topluluğu icinde olmak istemiyorum. insanlar stattan takımdan taraftarlıktan soğuyor.. aynı fikirde oldugumuzu göstermek için imza bile toplayabilirim, iddaa ediyorum tüm güneye sorsam en az %90 imza toplarım koltuğa çıkılmasın diye, çıkanların % 50 si bile aynı fikirdedir...
    gercekten guzel bir potansiyel var güneyde ama eski, çocuklu, bayanla bir potansiyel.. bu potansiyelden de 90 dk verim alamazsınız ama mac baslarında ve can alıcı noktalarda cok iyi bir itici güç olabilecek düzeyde.. bunu değerlendirmek istiyor isek, ender abi doğru secim, onun elit ve nezaketi yaklaşımı doğru secim fakat koltuk tepesindeki 50-60 renkdas degil.. onların mantalitesi, onların tavırları doğru degil.. bunun onu alınır ve orayı bir aile ortamı ağırlıklı düşünüp değerlendirirseniz güneyi kazanırsınız.. yok bu tavır ve bu mantaliteyi yönetim olarak biz de destekliyoruz diyor iseniz her mac kavgalara, yanlarında esleri bayanlar oldugu için onlara zarar gelmemesi adına susup dayak yiyen insanlara sahne olacaktır guney.. bizde hep beraber gözümüzü kapamaya devam ederiz..

    macın stresi ve olayın hala sınırı altında sürc-u lisan ettiysem af ola..

    saygılar,

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın