• 326
    bitmiş durumda. birtek galatasaray birşeyler yapmaya çalışıyor. ve hala şu durumda abdullah avcı "bence yabancı sınırı düşürülmeli" dedi diye bu rakamı 5'e düşüren federasyon var. ulan şöyle bir bak hangi kalburüstü ligde yabancı sınırlaması var. son 3 büyük uluslararası turnuvanın şampiyonu ispanya'nın liginde yabancı sınırlaması yok ama daha o turnuvalara katılamayan türkiye'de 5 tane yabancı oynatabiliyorsun. ya biz enayiyiz amına koyım ya da adamlar salak.

    şike yapılır; üzeri örtülür. ırkçılık yapılır; üzeri örtülür...

    bu ülkeden de, bu ülkenin futbolundan da bi bok olmaz.

    tff'nin başında beşiktaş'ı batıran yıldırım demirören oturuyor lan. herif sırf şikecileri koruduğu için seçildi ve hala orda. kimse de sesini çıkartıp "bi dakika lan n'oluyo" demiyor. buna bizim yönetim de dahil. biz anca arena'ya gelmesinler, inönü'ye gelmesinler, bizim oyuncumuzu aldılar, nasıl koyduk kocaman diye birbirimizi yiyelim gerizekalı gibi.

    bu kafayla ancak böyle gruplara kalınca seviniriz. adamlar uefa kupasını şeylerine takmıyor, uefa'ya yedek kadrolarıyla çıkıyorlar ama bizim ülkenin 50 yılı aşkın süredir en büyük avrupa başarısı uefa. bir de çeyrek finalimiz var diye göbek atıyoruz.

    senin kalburüstü olmasını beklediğin bursaspor, trabzonspor, fenerbahçe gibi takımlar avrupaya gidince eziliyor. bizim ligde şahlanırlar anasını satıyım. görün işte seviyeyi. marka değeri, marka değeri diye şikeciyi korursan, kıçıkırık adamları sırf galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş aldı diye boyaya boyaya manşetlere çıkartırsan hem takımların hem de futbolcuların götü böyle tavanda gezer. avrupa kupalarının en kıytırık takımları da gelir seni böyle maymuna çevirir sen de o göte kuyruğunu kıstırır o annenin çok sevgili marka değeri yüksek ligine dönersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın