• 37
    bu sene de devam edecek mi yoksa eskiye dönülecek mi diye merak ettiğim skandal karardır.

    hayatında futbol taraftarlığı nedir bilmeyen yalı çocuklarının, iş adamlarının, locasında puro & viskiyle beraber maç izleyenlerin verememesi , üzerinde söz hakkı dahi alamaması gereken bir konuda, paraya sahip olmaları sebebiyle hakkında hüküm verebildiği saçmalığın daniskasıdır.

    bu karar geçen yıl şike soruşturması kapsamında aziz yıldırım'ın tutuklanması üzerine fenerbahçe taraftarının sokaklara dökülmesi, yakıp yıkması gibi şiddet hadiselerinden sonra alındı.
    bu durumda şunu sormak lazım: fenerbahçe taraftarı özelinde futbol taraftarları nasıl galeyana geldi?

    spor yöneticilerinin en itidalli davranmaları gereken zamanlarda, saçma sapan açıklamalarıyla, ortamı devamlı gererek taraftarları kışkırtmaları sebep olmadı mı buna?

    olur olmadık deli saçmalıklarını haber yapan sözde gazeteci, duyumcu, avukat, hukukçu, işin aslında ise eline iki kitap alıp okumamış bayraklı götverenlerin camiaları ve taraftarları birbirine düşürüp hem kendi popülaritelerini hem de kurumlarının reytinglerini artırma kaygısı sebep olmadı mı buna?

    ee o zaman be ibneler, iki dakika adam gibi susun, kendi çıkarınız uğruna gencecik insanları maşa yapmayın, gerisi hallolur zaten.
    futbolda şiddeti yöneticiler ve medya körüklemedikçe, gerçek taraftarlar (paralılardan bahsetmiyorum) birbirlerini anlarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın