aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1973
    22 ağustos 2010 galatasaray bursaspor maçı'na gitmiştim izmir'den yola çıkıp. çadır'ın etrafında juninhooo'yla otururken etraftaki karaborsacılar dikkatimizi çekmişti. stada girdiğimizde gördük ki bu karaborsacı abiler, reyizler davulun başında duran ultraslan tayfası. maç içinde bağırmayanlara küfürler savuran tipler. tabii ki son olanları tüm oluşuma yükleyecek kadar aptal değilim ama içinde karaborsacı adamların olduğu adamların şu son kombine olaylarını yapması beni hiç de şaşırtmamıştır.

    4 ağustos 2012 galatasaray lazio maçı'na gelen takım kafilesini karşılamak için havalimanına giden komşumuzun 17 yaşındaki enayi çocuğu ultraslan'dan birini görüyor, adını unuttuğum. bu kişi tt arena'da da görmüş ve sohbet de etmiş bizim velet. havalimanında bizim ergen maç için meşale var mı diye soruyor arkadaşıyla. bizimkilerden beşer lira alıp stadda alırsınız meşaleleri diyor ve meşale yalan oluyor. asdkad. salaklık bizimkilerde gerçi de neyse.

    keza kombineyi ultraslan üzerinden alan adamda da hata var, al kombineni kendin, muhattap olma kimseyle, daha güvenli. paralarını illa ki geri alacaklardır ama çektikleri strese yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın