resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1166
    sahada kolu çıkık bir şekilde maçı tamamlayarak zaten sahibi olduğu efsane lakabını pekiştirmiş eski oyuncumuzdur. fakat sonrasındaki tavırları bende rahatsızlık uyandırmaktadır. daha önce başka bir yerde kendisi galatasaray'ın başında teknik adam iken düşüncelerimi yazmıştım. şimdi yinelemek isterim. biraz uzun kusura bakmayın.

    1-) galatasaray haksız yere belki de sözleşmesini uzatmadı. en azından sözleşmesini uzatmalı, yedekte de olsa kalmalıydı. vefa için yapmalıydı bunu.

    2-) güzel bir jübileyi hak etti. ama o sözleşme uzatılmamasını dert etti. devam edeceğim etmeyeceğim derken futbolu bıraktığını açıkladı. sonra yönetimi suçladı.

    3-) yönetimi suçlamaya devam etti. galatasaray'ın yönetimden oluşmadığını, galatasaray'ı var eden unsurun yeri geldiğinde senelerce şampiyonluk bekleyen, beklerken de basbas bağıran taraftar olduğunu unuttu.

    4-) yönetimle arasındaki sorunu galatasaray ile arasında kabul etti. yönetimi mat ettiği için gençlerbirliği hocası olarak sevindi. tribündekiler zaten galatasaray değildi. galatasaray başkandan yönetimden ibaretti zaten.

    5-) sonra çeşitli takımlara gitti hocalık için. olmadı. ara ara boş kaldı. boş kaldığında zahmet edip gelmedi ali sami yen'e. ne gerek vardı ki zaten bu yönetim varken. yönetim gs demekti çünkü.

    6-) takımın başına geçmesi teklif edildi. kabul etti kendisini uzaklaştıran eski futbol şube sorumlusu yeni başkanın teklif ettiği görevi. artık galatasaray'la barışmıştı. çünkü gs demek yönetim demekti ya.

    7-) takımın başına ilk çıktığı maçta uzun zamandır kimseye nasip olmayan bir sevgi seliyle çıktı sahaya. tribündekiler büyük kaptan diye yırtınırken önemli değildi onun için.

    8-) takım tat vermiyordu ama tribündekiler sesini çıkarmıyordu büyük kaptan'ına. ne de olsa o çıkık koluyla sahada oynamaya devam etmişti. ha galatasaray için ha kendi kariyeri için farketmezdi. o final maçında çıkık kolla gs formasıyla oynamıştı ya yeterdi.

    9-) eski takım arkadaşlarını kollamalıydı. onlar iyi oynamasa da galatasaraylıydı!!! onlar hak ediyorlardı formayı. kendisine yapılanın aksine. tribünlerin ne dediği önemli değildi. zaten ne yapmıştı ki tribündekiler. kimdi ki onlar.

    10-) bu atkı da nereden çıktı. şurda karizma takılmalıydı. gs forması, eşofmanı, atkısı da neymiş. karizma olmalıydı, karizma görülmeliydi. takım elbiseden vazgeçmemek lazım. klasik giyinmek lazımdı. zaten galatasaray değildi onu büyük kaptan yapan. oydu galatasaray'ı büyük yapan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın