resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1979
    hapisten çıktığından beri konuşacağım konuşacağım söylentilerini yayan, sonunda konuşmak zorunda kalınca da fb'yi çamurun içine daha da sürükleyen şikeci kişi. ama süreci aydınlatması da bizim açımızdan güzel oldu. aklıma istanbul'da düzenlenen uefa kongresi geldi ve başbakanımız.

    recep tayyip erdoğan'a “şike konusunda da cezaların şahsiliğinden bahsetmiştiniz?” sorusu üzerine şunları söylüyor:
    “doğru, platini’ye de söyledim. o da “haklısınız ama uygulama böyle” dedi. ben de “düzeltelim o zaman” dedim. şike sahaya yansımış mı bakılır, ceza ona göre verilir. şikeyi sahadakiler mi yaptı, saha dışındakiler mi? saha dışındakiler isteyerek yapmışsa, saha içindekilerin haberi yoksa, o zaman suçları ne? bu durumda kulübü cezalandırmak neden? para cezası vermek neden? 7-8 takım birden küme düşerse ne olur? futbol biter, 10 yıl yerinden kalkamaz. ceza davası ile federasyon kararlarını birbirinden ayırmak lazım. platini’ye ingiltere örneğini verdim. orada holiganlar yüzünden thatcher ingiliz kulüplerinin avrupa’ya çıkışını 5 yıl yasakladı. ne oldu? kendi aralarında gayet güzel devam ettiler. döndükleri yıl avrupa’da şampiyon oldular. şimdi de son derece centilmence futbol oynuyor, seyrediyorlar.” dedi.

    aylar geçti ve http://s7.directupload.net/.../120728/4tit388h.swf bu açıklamayı yaptı aziz yıldırım. şu kasedi ve recep tayyip erdoğan'ın bu sözlerini yanyana verip başbakana göstermek lazım. ne diyor ne düşünüyor. o beyin nasıl çalışıyor anlaması için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın