• 151
    https://gss.gs/I0c.png

    yıldızlar bu şekilde olursa almayacağım formalardır.

    o tek yıldız resmen emanet gibi duruyor . forma sanki ''4. yıldızı taktık ama çok da içimize sinmedi'' gibi bir mesaj veriyor . aklı olan taraftar almaz ama ''yok ben aklı bir kenara bıraktım fanatiğim söz konusu galatasaray olunca gözüm bir şey görmez'' diyen arkadaşlar varsa hayırlı olsun güle güle kullansınlar.
  • 155
    eğer ki yıldızları bu şekilde olursa gider orijinal 3 yıldızlı forma alır 4.yü terziye verir diktiririm dediğim formalardır.

    zaten kendileri bile yamuk dikmiş bizim terzi m yamuk dikince mi sorun olacak ?

    seneye fenerbahçe şampiyon olur da 4.yıldızı takarsa görürüm ben formalar önceden mi üretiliyormuş sonradan mı üretiliyormuş üretilirken makine tutukluk yapmış yıldız kalmamış o olmamış bu olmamış görürüm.

    kimse bana demesin fener fazladan forma ürettirmez elde kalmaz falan diye. adamlar o kadar transferi 3 yıldızlı formalar satsın diye yaptı.

    söyleyeceğim tek söz yazıklar olsun.
  • 156
    üstte olsa ne olur, yanda olsa ne olur.fener taraftarı 1 milyon forma alıcağız diyor, bizimkiler üstte olursa yıldız almam diyo.kimseyi alması için zorlayamayız tabi ama normalde alıcağın formayı yıldızı üstte diye almamak saçma.

    galatasaray taraftarı artık iyice müşteri gibi hissediyor galiba kendisini.twitter'da sürekli bi #zlatancomegala gibi hastag ler yapılıyor.bunlarla uğraşana kadar #4.yıldıziçin4milyon forma gibi bi hastag yapılsa daha iyi olur.4 milyon forma satılmaz tabiki ama en azından bi hava getirir takıma diye düşünüyorum.

    4.yıldızı isterse sağ tarafa koysunlar genede alacağım formalar.(en azından bi tanesini)
  • 157
    "yönetim belki nike ile görüşmeyi akıl edemedi, ne var bunda"

    akıl almaz sözlerle savunulan formalar. savunma tarzlarında bile bi hata olduğu belli ama hoşgörmeye çalışılıyor, ama argümanlar o kadar boş ki. beğenmek bir tercihtir, estetik olarak ancak tartışılabilir. "benim gözüme hoş geliyor forma nolmuş" dense hiçbir şey denmeyecekken, yönetimin saçma bi şey yaptığını kabul edip savunmak ne ola ki?
  • 158
    https://gss.gs/I0c.png

    formalar nasıl erken üretiliyor ya ? ya da amk ne kadar erken üretiliyor da biz bu 4. yıldızın aptal saptal üstte olmasını kabul etmek durumunda kalıyoruz ?

    şöyle açıklayayım stadın ordaki gsstore'dan aldım 2014-2015 sezonu beyaz formasını. fellik fellik bana olacak bedenin orjinal 3 yıldızlısını arattım onun da üzerinde reklam yoktu -reklamsız formaya gözüm alışamadı- onun üzerine reklam basarız dediler aldım. reklamı bastırıyorken baktım adam bir tane de yıldız hazırladı. dedim napıyorsun e 4. yıldızı bastırmayacak mısınız dedi. yoo dedim senin o elindeki galatasaray forması ya dedim böyle bir rezilliğe nasıl alet edilecek yapmayın güzel kardeşim siz yapmayın dedim hatta uyarın yaptıran galatasaraylıları onlar da yapmasın bu kulüp çok büyük böyle şeyler yapılamaz dedim.

    kısaca yapmayın güzel kardeşlerim yapmayın böyle bir rezilliğe olabilir ya gözü ile bakmayın. üretici firmaların sponsorluk için birbiri ile kapıştığı bir takımın anlaşması bitince geri kalanların kapıyı aşındırdığı dönemde bizim -yani galatasaray'ın yani türkiye'nin açık ara en başarılı ve şu an için şampiyonlar liginde garanti olarak görülecek formanın sahibi takımın-forma üreticisi ya biz formaları basmıştık sizde 4. yıldızı kazanmışsınız amaaaan onu da şöyle üste koyalım ya ehehe diyecek öyle mi ?

    kendi paramı kendim kazanmaya başladığımdan beri kendime verdiğim sözleri tuttum her sene kombinemi aldım formamı aldım. ama böyle bir rezillik olursa almam o formayı değil ibrahimoviç messi gelse yine almam.

    formaların renklerine gelince renkler güzel bende hem parçalı hem siyah forma olduğundan turuncu olanı alırım -yıldızlar yanyana olursa- gibi duruyor.

    edit : bu arada konular karışmış kombineyi yine aldım. çok şükür sağlık sebepleri veya şehir dışı durumları olmazsa anadolu yakasından kalkıp maçlara gidiyorum. ama beceriksiz yönetimin günahını ben çekmem. bu rezalete kim sebep oldu ise o bulacak çözümü bana değil onlara maaş veriliyor bu işler için. a'nın b'nin x'in aldığı paralar söyleniyor ama bu galatasaray'ın parası değil mi ? eğer olursa bu rezilliğe sebep olan kişi çıkacak hesabını verecek ya hesabını verecek ya istifasını ! forma almamaya bahane aramıyor kimse ama böyle bir sezonda satış rekorlarını tartışacağımıza 3-5 basiretsizin yüzünden endişe duyuyoruz çıkıp bide 'e napalım' 'olan olmuştur'cularla uğraşıyoruz.
  • 159
    ne olursa olsun gidip ben 3 formadan da alip koleksiyonuma ekleyecegim. sizi bilmem ama artik her boka her seye tepki vermekten solzuge girmek istemiyorum. herhalde yastan kaynakli . bizim gibi yillarca sampiyonluk gormeyen bir nesil olsaydi bugunku yasayanlar neler olurdu dusunmek bile istemiyorum. yok ole olursa forma almazmis, yok bole olsa kombine almazmis. almayin amk siz almayin. ama en cok siz konusun.
  • 160
    herkesin desteksiz ve mantıksız bok attığı formalar.

    formalardaki yıldızların 4.sünün diğer üç yıldızın üstünde olmasının sebebi, formaların sezonun ortasında ocak ayından itibaren üretilmeye başlanmasıdır. barcelona'nın da forması o tarihte üretilmeye başlanıyor, inter'in de psg'nin de.

    demek ki yönetim şampiyonluk ihtimaline karşı nike ile bu konuda bir görüşme içine girmemiş, girmişse de böyle olmasında karar kılınmış. nike her kademede galatasaray kulübüne neyin nasıl olması gerektiğini inanın soruyordur emin ol arkadaşım. barcelona'ya roma'ya sordukları gibi. bizimkilerden kime doğru düzgün ilgilenmemişse yapacak bişey yok. aramızda nike'ın galatasaray yönetiminden habersiz yada yönetime trip atarak 3 yıldızlı forma bastığını düşünen varsa gitsin bir elini yüzünü yıkasın havalar sıcak.

    ha yine, formaların neden şampiyonluk ilan edildikten hemen sonra satılmaya başlanmadığını soruyorsan eğer canım arkadaşım, bu tamamen galatasaray yönetiminin vizyonsuz ve cahil olmasından kaynaklanan bir durum. az önce saydığım 4 takım formalarını çoktan tanıtmış ve satmaya başlamış durumda.
  • 161
    yok takımda bu varken maça gitmem.
    yok store'a para vermem.
    yok yıldız üstte forma almam.
    yok takım kötü kombine almam.
    yok metro yapılmadı, stada gitmem.
    yok nani, van persie'yi aldılar, bizim takım bok kaka.

    ben kombine de alıyorum, forma da alıyorum, 4 yıldız taktık diye envai çeşit t-shirt de alıyorum kendime, aileme. fenerbahçe stadına 7 dk'lık mesafe'de moda'da oturmama ragmen, rizesinden, sivasına, sikik kupa maçına kadar her iç saha maçına metroya rağmen 2-3 saat toplu taşıma yürüme dilim damağım dışarda olmak üzere gidiyorum.

    ulan mal mıyım ben?
    bir enayi ben miyim?
    kimsenin galatasaraylılığını tartışmıyorum, takım sevgisine laf edemem ama, ben mi yanlış yapıyorum, yoksa takımıyla ilgili en ufak sevmediği bir detay olunca;

    yok forma almam,
    yok maça gitmem,
    yok galatasaraylılığımı askıya alıyorum diyenler mi?

    bilmiyorum.
  • 162
    dördüncü yıldız yukarıda ise almayacağım formalardır. insanların düşüncelerine "almayacak olan bahane bulmasın" diye ithamlarda bulunmayın, herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. bi bu sene mi dört yıldızlı sanki seneye adam gibi çıkar o zaman alırız. hem arkadaşlar da söylemiş madem erken üretildi satışa erken çıksaydı, bu tamamen rezilliktir.

    edit: forma almam tişört alırım veya başka bir şey, size ne kardeşim size ne.
  • 164
    2014-2015 sezonu başından beri 4. yıldız için o kadar yırtınıp 4.yıldızı taktıktan sonra sürecin bu kadar kötü yönetildiği idareci grubuna sahip olmamız bizim büyük şanssızlığımız maalesef. ne forma olarak nede ticari açıdan şu olayı kullanamadık, ellerine yüzlerine bulaştırdılar. 4. yıldız pazarlama açısından çok önemli bir fırsat ama onu değerlendirebilecek bir yönetime sahip değiliz maalesef. formalardaki yıldızın üste takılması fiyasko olur. çaresini yönetim bulmak zorunda otel motelin peşinde koşacağına başkan bi zahmet kulübün önemli gelirlerinden olan forma satışlarına el atsın. yoksa önümüzdeki sezon yine sağda solda çıkıp para yok diye ağlanmaya başlayan yöneticileri göreceğiz.
  • 166
    bir yöneticinin de çıkıp şöyle şöyle olacak demediği formalardır. sosyal medyada çıkan transfer söylentilerini bile anında yalanlıyorlar. bunda hiç ses seda yok. demek ki bir bokluk var.

    ayrıca forması tanıtılmayan takım kalmadı biz neyi bekliyoruz amk ?

    ayrıca nike'ın sitesinde şöyle bir şey mevcut.

    http://www.hizliresimyukle.com/image/mGc

    korkma, titre. tepedeki yıldız coming.
  • 167
    4. yıldızın üst kısımda olması kimsenin hoşuna gitmiyor bu bir gerçek ancak eleştirmeden önce benzer durumda kalan takımlar ne yapmış biraz da onlara bakmak lazım.

    bir çok yazarın da bahsettiği gibi formalar önceden üretiliyor. nike ya da klüpte bu konuyla ilgilenecek kişi 4. yıldız konusunu belli ki öngörememiş. öncelikle bu konuyu 2 tarafın da hanesine eksi olarak yazmak gerekiyor.

    - bayern'in 4. yıldızı taktığı seneye bakalım.

    aman tanrım ne görüyoruz. tam bir vizyonsuzluk örneği

    http://blog.irwan.name/?attachment_id=1361

    utanmadan tanıtım videosu bile çekmişler

    https://www.youtube.com/watch?v=HJBfPbPTdAs

    - dortmund'a bakalım bir de

    kendilerinin henüz 2 tane yıldızları var. 2. yıldızı aldıkalrı seneye bakıyoruz.

    http://www.oldfootballshirts.com/...ll-shirt-s30218.html

    http://www.bola.net/...-2012-13-8fb2c1.html

    o 2. yıldız biraz sonradan mı eklenmiş gibi? biraz asimetrik olmuş sanki .cık cık hiç yakıştıramadım.

    sonraki sene gördüğünüz gibi düzeltmeişler

    http://www.oldfootballshirts.com/...ll-shirt-s36638.html

    konuya geri dönersek ağır eleştiriyi haketmediğimizi düşünüyorum. her yeni yıldız takan takım aynı sorunları yaşamamıştır tabi ama bu konu üzerinde gereksiz bir eleştiri bombardımanı var.
    sen ne yapacaksın diye sorarsanız forma almamak bir çözüm değil elbet ama 2. partı üretilecek formalar üzerinde yıldızlar büyük ihtimalle yanyana olacaktır. lig başladıktan sonra yeni çıkacak formaları bekleyeceğim.
  • 168
    yönetim basiretsiz, hoca evlere şenlik, sağ bekte sabri, stoper eksiği için serdar aziz, 11 kişi olan orta sahaya birlo ve antrenman temposunu arttırmak için jem, burak üzülmesin diye daha kötü bir forvet, takım olmuş dingonun ahırı, şampiyonlar ligi'nde bol gollü maçlar bizi bekliyor hala yıldız üstteydi, yandaydı diye tartışıyoruz. üstte olursa almam, şöyle olursa almam alma kardeşim galatasaray bu senin 2 kuruşluk formana muhtaç değil, sokakta sadaka verdiğin dilenci mi sandın sen bu kulübü.

    edit: formaların geç çıkmasının sebebi de senin zahmet edip geçen senelerde almadığın formaların kulübün elinde kalması.
  • 169
    bir haltı beğenmeyen yurdum insanının 4. yıldızın konumuna bile bok attığı formalardır.

    bu formaların neresi rezalet? moda tasarımcı arkadaşlarımızın bunu da belirtmesi lazım. ben hiçbir anormalliği olmayan, sadece tam parçalı olmayan bir parçalı forma, gayet sade bir tasarıma sahip olan bir siyah forma bir de alternatif turuncu forma görüyorum. üzerlerinde ekstra bir baskı vs de yok. normal formalar işte. ben şahsen bir rezalet göremedim üç formada da. hatta geçtiğimiz senenin formalarından daha güzel tasarıma sahipler bana göre. ki bu tasarımları da nike yapıyor, geçmiş veya faal galatasaray idarecileri değil.

    4. yıldız ise bok atmanın bahanesi gibi geliyor bana. sanki 4. yıldız için alacağız bu formaları. yıldız yanda olsa n'olur, üstte olsa n'olur.

    http://www.ajansspor.com/...6B62628A6689A994.jpg
  • 170
    bir ara elit kategori muhabbeti vardı. elit takımsak, bunun neresi elit? o zaman vay diğer takımların haline.

    elit melit değiliz arkadaş, gerçi bunun da elit olmakla ne alakası var onu da bilemiyorum da.. ya şu sezonun zaten dördüncü yıldız sezonu olarak bilinmemesi başlı başına bir ayıp. gerçi esas ayıp da bu işlerle uğraşan yöneticilere; sanki siz çok mu güzel ürünler üretiyorsunuz, çok mu önemsiyorsunuz mağazacılık işini de böyle bir şeye müdahale edebilesiniz? arkadaş şampiyonluğu kazandığımız hafta bir tane dört yıldızlı ürün yoktu. sonrasında yalandan üç beş tane siktiriboktan tişörtler basıldı. siz hiç ön hazırlık yapmadınız mı bu yıldız olayı için? gidin allah aşkına üniversite mezunu birkaç tane pazarlamacı alın da bari fırsat yönetimini becerebilin.

    http://zete.com/...15/07/9691_buyuk.jpg

    işe aldığınız adamın çıkardığı tişörte bak amk.

    bilen bilir beni, sezon içerisinde vakit bulabildikçe photoshop ile kendi kendime bir şeyler çizer karalarım. benim etim belli budum belli, sezon boyunca 11 tane ayrı tasarımda dört yıldızlı forma, 6 tane bisiklet yaka dört yıldız motifli tişört, 5 tane de sade tasarım polo tişört yaptım. peki koca sezon boyunca siz neler yaptınız? sizin üretim yerlerinizde kim bilir kaç tane dokuma makinası, çizim atölyesi, profesyonel ekipman, araç gereçler ve bunları yapacak çalışanlar var. bir o kadar da hammadde var arkadaş. az biraz sermayem olsa, ya da tekstil işlerinde yetkili bir tanıdığım, inanın bana şu an ciddi şekilde ciro elde ediyor olurdum ve store'dan da bir çok taraftarı kendi tarafıma çekebilirdim. hatta kısa zamanda işleri büyütüp online satış ile türkiye'nin ve zamanla dünyanın bir çok bölgesine de ürün satışı gerçekleştirebilirdim.

    kusura bakmayın da şu yukarıda gösterdiğim tişörtü alacak adam kim bilir şu tişörtlere nasıl aşık olurdu?

    http://sv102.piclect.com/.../beyaz-polo-yaka.png

    http://sv102.piclect.com/.../gumus-polo-yaka.png

    http://sv102.piclect.com/...ordo-polo-tisort.png

    ben nike'a forma konusunda pek kızmıyorum. bizimkiler ne kadar önemsiyorlar sanki de elin firması seni önemsesin? iyi olmuş, hatta keşke üç yıldızlı çıkartsaydılar adamlar, belki o zaman dank edebilirdi.
  • 172
    hadi bizim yönetim beceriksiz. ama nike nasıl malak bir firma ki ocak ayında ürettiği formaya 3 yıldız basıyor da sonradan yıldızı tepeye ekliyor. nike efendinin ürettiği formalar bitene kadar biz bu estetik yoksunu tipsiz formayı mı alacaz? üstünde arma var falan demesin kimse boşuna bizle dalga geçiliyor biz de balık gibi verileni yutucaz. nah alırım affedersiniz. stokta 3 yıldızlı falan varsa bana onu versinler alırım aynı fiyata. şu yıldızları görünce midem bozuluyor gece yukarı bakamıyorum anasını satayım. ne bok yerlerse yesinler bu rezalet düzelene kadar almıyorum gerekirse 2020'de düzelsin. çakallara bak ya.
  • 173
    almayacağım formalardır. yıldızla falan yakından uzaktan alakası yok. takımdaki asalaklara para yedirecek kadar enayi değilim. ayrıca oldu ki 1 milyon forma alındı diyebiliyormusunuz ki bu yönetim o parayla niasse'ı almaz? o nedenle icraat olmadığı sürece kulübe destek olmayı düşünmüyorum. türk paşalar ceplerini doldursun, hamza milliyetçilik yapsın, taraftar da tüm bu olanlara destek olsun. yok ya!
  • 174
    her sene olduğu gibi satışa sunulduğu an kesinlikle alacağım formalardır. "yönetim iyi transfer yaptı, yıldız oyuncu geldi forma alırım" zihniyetinde olanların şimdi "4.yıldızı yukarı koymuşlar hayatta almam" demelerine şaşırmamak gerekir. bu ne memnuniyetsizliktir arkadaş.yıldız buldun koyacak yerine kızıyorsun.

    bu arada şanlı 4. yıldızımızın yukarıda olması çok daha güzel. hani küfür edercesine, bazılarının gözüne sokarcasına tek başına yukarıda duruyor, fazlasıyla göze batıyor...
  • 175
    bildiğim kadarıyla üretici firmalar dünyanın hemen her yerinde palete 12-18 ay arasında alıyor formaları. yani biz geçen sene sahada top koştururken bu formalar üretiliyordu. bu durum mantıklı zira nike, adidas gibi takımların sponsor olduğu takım sayısına bakarsanız bu mantıklı bir uygulama. hatta formalar o kadar net hazırlanmış oluyor ki sponsor değiştirmeyen bazı takımlar (chelsea, bayern, liverpool gibi) sezonun son maçına yeni sezon formaları ile çıkıyor. resim de koyayım tam olsun http://i2.liverpoolecho.co.uk/...1227b/JS63723977.jpg .

    yeni forma üzerinden yeni yönetimi eleştirmek yanlış. ben de yeni yönetimin eleştirilebileceği çok nokta olduğunun farkındayım ancak ne formanın tasarımı, ne de yıldızın pozisyonu ile ilgili olarak ne bu yönetimin, ne de duygun yarsuvat yönetiminin bir tasarrufunun olma ihtimali yok. bu forma planı ve yıldızların konumu tamamen ünal aysal yönetiminin tasarrufudur. ayrıca 4. yıldızlı geçen sezon formalarında yıldızın bulunduğu yer ile yeni formalarda bulunacağı yer aynıdır; kötü durmuyor. ben de isterdim yanda olsun ancak kulübümü "sırf bu yüzden galatasaray forması almayafacağım" diyemeyecek kadar çok seviyorum.

    "ben bu yönetime para kazandırmak istemiyorum" bahanesi ile forma almayacaksanız ne olur almayın zaten. forma alınca geliri kulübe geliyor. her bir formadan, t-shirt'ten vb. kulüp para kazanıyor. o yüzden hiç giymediğim 15 tane falan galatasaray formam var evde. sırf kulüp para kazansın diye her sezon çıkan formaların tamamını alan adamların sayısı "yönetime para kazandırmayacağım" inadıyla galatasaray forması almayan adamdan daha fazla.

    lansman yapılmamasının sebebini ise şöyle düşünüyorum kendimce:

    a) geçen sene çalıştığımız sponsor ile devam edip etmeyeceğimiz belli değil. sponsor açısından olaya bakarsak geçen sezonki sponsorluk ciddi anlamda bir hayal kırıklığı oldu. zira sarı kırmızı saçma çubuklu formayı almayacağımı beyan etmiş olmama rağmen diğer 2 formayı arayıp tarayarak sponsorsuz olarak almayı tercih ettim. etrafımda gördüğüm çoğu insan da gs store yerine sezon başında stoklarına sponsorsuz formalar düşen nike store lardan aldı formayı. ben de pazarlık yapan sponsor olsam derim ki sponsorsuz forma çıkartma. "sen galatasaray'sın sponsorun ağzına mı bakıyorsun" diyecekler olabilir, saçma saçma düşünmeyin. adam bana senede bilmem kaç milyon euro havadan para verecekse ve formaları sponsorsuz çıkartmamamı rica ederse ben de yönetici olsam bu isteği kırmam. zira sneijder'in geldiği sene 450.000 forma sattım. senede 5 milyon forma satsam "senden gelecek paradan çok formadan para geliyor" atarını yaparım ama mevcut şartlarda realist olmak lazım.

    b) geçen sene sponsorsuz gelen formaların üzerine sponsor logosu ne şekilde basıldı bilemiyorum. belki de kulüp formaları geri gönderip logo bastırıp maliyet arttırmak istemiyordur. bunu da anlayışla karşılarım. kaldı ki yine tahmin ediyorum takımın yurtdışı kamplarında tırlar var, elde kalan geçmiş sezon formalarını eriterek yeni bir başlangıç yapmak da istiyor olabilirler.

    son olarak nike t-shirt tasarımı paylaşmış bir arkadaş. tasarımlar şahane gerçekten. her biri bırak t-shirt'ü forma olacak kalitede. ancak nike markası işin içine girince durum değişiyor. biz daha forma satamıyoruz, 100 liraya bu t-shirtleri alacak adam sayısı çok daha az. eminim ki taraftarımız galatasaray kazansın diye store'lara alışveriş yapmak üzere gitme kültürüne sahip olduğu gün bu ve bunun gibi kaliteli tasarımlar da satışa sunulacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın