• 160
    herkesin desteksiz ve mantıksız bok attığı formalar.

    formalardaki yıldızların 4.sünün diğer üç yıldızın üstünde olmasının sebebi, formaların sezonun ortasında ocak ayından itibaren üretilmeye başlanmasıdır. barcelona'nın da forması o tarihte üretilmeye başlanıyor, inter'in de psg'nin de.

    demek ki yönetim şampiyonluk ihtimaline karşı nike ile bu konuda bir görüşme içine girmemiş, girmişse de böyle olmasında karar kılınmış. nike her kademede galatasaray kulübüne neyin nasıl olması gerektiğini inanın soruyordur emin ol arkadaşım. barcelona'ya roma'ya sordukları gibi. bizimkilerden kime doğru düzgün ilgilenmemişse yapacak bişey yok. aramızda nike'ın galatasaray yönetiminden habersiz yada yönetime trip atarak 3 yıldızlı forma bastığını düşünen varsa gitsin bir elini yüzünü yıkasın havalar sıcak.

    ha yine, formaların neden şampiyonluk ilan edildikten hemen sonra satılmaya başlanmadığını soruyorsan eğer canım arkadaşım, bu tamamen galatasaray yönetiminin vizyonsuz ve cahil olmasından kaynaklanan bir durum. az önce saydığım 4 takım formalarını çoktan tanıtmış ve satmaya başlamış durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın