• 158
    https://gss.gs/I0c.png

    formalar nasıl erken üretiliyor ya ? ya da amk ne kadar erken üretiliyor da biz bu 4. yıldızın aptal saptal üstte olmasını kabul etmek durumunda kalıyoruz ?

    şöyle açıklayayım stadın ordaki gsstore'dan aldım 2014-2015 sezonu beyaz formasını. fellik fellik bana olacak bedenin orjinal 3 yıldızlısını arattım onun da üzerinde reklam yoktu -reklamsız formaya gözüm alışamadı- onun üzerine reklam basarız dediler aldım. reklamı bastırıyorken baktım adam bir tane de yıldız hazırladı. dedim napıyorsun e 4. yıldızı bastırmayacak mısınız dedi. yoo dedim senin o elindeki galatasaray forması ya dedim böyle bir rezilliğe nasıl alet edilecek yapmayın güzel kardeşim siz yapmayın dedim hatta uyarın yaptıran galatasaraylıları onlar da yapmasın bu kulüp çok büyük böyle şeyler yapılamaz dedim.

    kısaca yapmayın güzel kardeşlerim yapmayın böyle bir rezilliğe olabilir ya gözü ile bakmayın. üretici firmaların sponsorluk için birbiri ile kapıştığı bir takımın anlaşması bitince geri kalanların kapıyı aşındırdığı dönemde bizim -yani galatasaray'ın yani türkiye'nin açık ara en başarılı ve şu an için şampiyonlar liginde garanti olarak görülecek formanın sahibi takımın-forma üreticisi ya biz formaları basmıştık sizde 4. yıldızı kazanmışsınız amaaaan onu da şöyle üste koyalım ya ehehe diyecek öyle mi ?

    kendi paramı kendim kazanmaya başladığımdan beri kendime verdiğim sözleri tuttum her sene kombinemi aldım formamı aldım. ama böyle bir rezillik olursa almam o formayı değil ibrahimoviç messi gelse yine almam.

    formaların renklerine gelince renkler güzel bende hem parçalı hem siyah forma olduğundan turuncu olanı alırım -yıldızlar yanyana olursa- gibi duruyor.

    edit : bu arada konular karışmış kombineyi yine aldım. çok şükür sağlık sebepleri veya şehir dışı durumları olmazsa anadolu yakasından kalkıp maçlara gidiyorum. ama beceriksiz yönetimin günahını ben çekmem. bu rezalete kim sebep oldu ise o bulacak çözümü bana değil onlara maaş veriliyor bu işler için. a'nın b'nin x'in aldığı paralar söyleniyor ama bu galatasaray'ın parası değil mi ? eğer olursa bu rezilliğe sebep olan kişi çıkacak hesabını verecek ya hesabını verecek ya istifasını ! forma almamaya bahane aramıyor kimse ama böyle bir sezonda satış rekorlarını tartışacağımıza 3-5 basiretsizin yüzünden endişe duyuyoruz çıkıp bide 'e napalım' 'olan olmuştur'cularla uğraşıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın