• 170
    bir ara elit kategori muhabbeti vardı. elit takımsak, bunun neresi elit? o zaman vay diğer takımların haline.

    elit melit değiliz arkadaş, gerçi bunun da elit olmakla ne alakası var onu da bilemiyorum da.. ya şu sezonun zaten dördüncü yıldız sezonu olarak bilinmemesi başlı başına bir ayıp. gerçi esas ayıp da bu işlerle uğraşan yöneticilere; sanki siz çok mu güzel ürünler üretiyorsunuz, çok mu önemsiyorsunuz mağazacılık işini de böyle bir şeye müdahale edebilesiniz? arkadaş şampiyonluğu kazandığımız hafta bir tane dört yıldızlı ürün yoktu. sonrasında yalandan üç beş tane siktiriboktan tişörtler basıldı. siz hiç ön hazırlık yapmadınız mı bu yıldız olayı için? gidin allah aşkına üniversite mezunu birkaç tane pazarlamacı alın da bari fırsat yönetimini becerebilin.

    http://zete.com/...15/07/9691_buyuk.jpg

    işe aldığınız adamın çıkardığı tişörte bak amk.

    bilen bilir beni, sezon içerisinde vakit bulabildikçe photoshop ile kendi kendime bir şeyler çizer karalarım. benim etim belli budum belli, sezon boyunca 11 tane ayrı tasarımda dört yıldızlı forma, 6 tane bisiklet yaka dört yıldız motifli tişört, 5 tane de sade tasarım polo tişört yaptım. peki koca sezon boyunca siz neler yaptınız? sizin üretim yerlerinizde kim bilir kaç tane dokuma makinası, çizim atölyesi, profesyonel ekipman, araç gereçler ve bunları yapacak çalışanlar var. bir o kadar da hammadde var arkadaş. az biraz sermayem olsa, ya da tekstil işlerinde yetkili bir tanıdığım, inanın bana şu an ciddi şekilde ciro elde ediyor olurdum ve store'dan da bir çok taraftarı kendi tarafıma çekebilirdim. hatta kısa zamanda işleri büyütüp online satış ile türkiye'nin ve zamanla dünyanın bir çok bölgesine de ürün satışı gerçekleştirebilirdim.

    kusura bakmayın da şu yukarıda gösterdiğim tişörtü alacak adam kim bilir şu tişörtlere nasıl aşık olurdu?

    http://sv102.piclect.com/.../beyaz-polo-yaka.png

    http://sv102.piclect.com/.../gumus-polo-yaka.png

    http://sv102.piclect.com/...ordo-polo-tisort.png

    ben nike'a forma konusunda pek kızmıyorum. bizimkiler ne kadar önemsiyorlar sanki de elin firması seni önemsesin? iyi olmuş, hatta keşke üç yıldızlı çıkartsaydılar adamlar, belki o zaman dank edebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın