• 51
    çok çok güçlenmiş ve umut veren bir kadroya sahip takımımızdır. söze öncelikle "felipe melo'nun alınması şartıyla" diyerek başlayalım.

    benim için artık geriye kalan 1 gerçek transferimiz kalıyor. şu anda resmi sitemizde göremediğimiz burak, melo ve hamit takıma katılırsa bence sadece bir sol kanat alınacak. burak transferinden sonra hala çileğin brezilyalı bir forvet olma ihtimali bana çok saçma geliyor: burak, elmander, umut ve necati bu sene için yetecektir. bu açıdan bakarsak nene transferi çok olası, ihtiyacımız olan bir oyuncu ama 4-4-2 nin solunda ne kadar iyi oynar hiç kestiremiyorum. umarım michel bastos'u alırız.

    ayrıca baros ve pino'nun kesin olarak gitmesi lazım ve bence gidecekler. umarım riera'yı da sıkıştırırız araya. sonuç olarak türkiye'nin en güçlü takımını kuruyoruz görünen o ki.
  • 52
    başka takım taraftarı olsam rekabet kurumuna şikayette bulunurum birader bu nasıl takım oldu ya. yıllardır ben böyle takım görmedim.* şimdi bütün transferleri değerlendirmek istiyorum.

    dany achille nounkeu tchounkeu: herhangi bir sakatlık ceza veya formsuzluk anında servet çetin* ve gökhan zan'a* kalmamamız için süper lig'ten alınabilecek en iyi oyuncuydu. 100 metre yarışların da usian bolt'un ezeli rakibidir kendisi.* teknik desen teknik hız desen hız yürekse yürek her şey var bu adamda. yedek olmayı sorun edecek olay çıkartacak birine de benzemiyor kanımca.

    juan emmanuel culio: kayıtlara transfer olarak geçmese de bence transferdir kendisi. sol kanatta çektiğimiz sıkıntının üstüne gelmiştir ve efektif oyunuyla bana şimdiden mesajı vermiştir.* sol açık oynar ortada oynar serbest oyun kurucu gibi oynar. kısacası oynar da oynar.* yorulan takımı dinlendirmek için birebirdir.

    umut bulut: johan elmander'in türk versiyonudur kendisi. elmander gibi basan savaşan mücadele eden takımı ateşleyen ve son vuruşu kötü olanından. tek farkları elmander'in biraz daha kariyerli ve biraz daha teknik olmasıdır. sistemimiz de elmander'in ne kadar vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu geçen sezon çok iyi gözlemledik. bu yüzden elmander gibi bir adam lazımdı bize onu da bulduk hem de lanet olası yabancı sınırının olduğu yerde yerli biriyle.

    hamit altıntop: türk oyuncular içerisin de en kariyerli olanıdır şüphesiz. schalke 04, bayern munich ve real madrid formalarını giymiş. kendisine sağ kanatta görev verirsek eboue ile birlikte oraya güzel bir otoyol açmamaları için hiçbir sebep yok. zaten ne kadar çok yönlü bir oyuncu olduğunu söylersek ayıp etmiş oluruz.

    burak yılmaz: adam tam bir golcü. gol atmak için yaratılmış ayıp etmiş olmayız herhalde. ümit karan'dan sonra yerli golcü sorunumuza birebir geldi diyebiliriz.* elmander ile birlikte ligin tozunu attırırlar evelallah.

    kısaca yerli kalitemiz günden güne artarken nokta diyebileceğimiz transferler gerçekleşmiştir. sıra felipe melo transferindedir. çilek melo'dan sonra gelecekse gelsin gelmeyecekse çileğimiz melo olsun fark etmez.
  • 54
    keşke sol kanada bi adam eklemek yerine o bölgede emre, engin, culio, riera ile idare edip bi sol bek monte edilse dediğim takım.*
    şuan tek eksik yönü hakan balta gibi gözüküyor. yabancı bir sol kanat alacağımıza yabancı bir sol bek alınıp defans hattı sağlamlaştırılsa daha iyi olmaz mı diye düşünüyor insan. emre çolak ve engin kanatlarda da idare edebildiklerini gösterdiler. şuan için sol kanat yerine sol bek bu takıma daha fazla çağ atlatır gibi duruyor.
  • 57
    hamit ve burak transferleri kesinlestikten sonra en`lerle kurulu bir takim olusturmus oluyoruz. sole ki:
    muslera: turkiyede'ki en iyi kaleci
    ebue: turkiyede'ki en iyi sag bek
    hakan b.: en iyi turk sol bek
    selcuk: en iyi turk orta saha
    hamit: en deneyimli turk sag kanat
    burak: en iyi turk santrafor
    vay anasini lan ole bole en iyi turk futbolcular bizde. hadi aslanlarim goreyim sizi.
  • 58
    ------------------------------------------- fernando muslera --------------------------------------------------

    eboue ------------------- semih kaya ----------------------- ujfalusi ----------------------- hakan balta

    ------------------------------------------------- felipe melo ------------------------------------------------------

    hamit altıntop ---------------------------- selçuk inan ---------------------------------- nordin amrabat

    ------------------------- johan calvin elmander --------------- burak yılmaz -------------------------------

    dizilimi ile oluşmasını beklediğim şu ana kadar türkiye'nin taş kadrosudur.
  • 62
    --- alıntı ---
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/...775_1827417013_n.jpg

    galatasaray transferde inanılmaz bir ivme yakaladı. doğrusu dany nounkeu ile işe başladıklarında biraz burun kıvırmıştım ama akabinde gelen umut bulut hamlesi ve son birkaç gündür transfer gündemini sarsan hamit-burak-amrabat triosu galatasaray'ın transferdeki pozisyonunu bambaşka bir seviyeye ulaştırdı.

    galatasaray geçtiğimiz sezon "kötünün iyisi" avantajıyla şampiyonluğu elde etmişti. 2011-2012 sezonu çok sıradışıydı ve dağılmış trabzonspor, ne yaptığını bilemez beşiktaş ile tarihinin en karışık günlerini yaşayan fenerbahçe normal sezonda galatasaray'a rakip olamadı. play-off'larda heyecan bir nebze artsa da galatasaray ligin genelinde hak etmiş olduğu şampiyonluğu almayı başardı.

    gelin, beşiktaş'ın 2 kupalı şampiyon olduğu günleri hatırlayalım. transfer sürecini sessiz geçiren mustafa denizli'nin beşiktaş'ı takımı çok da ileri taşıyamayacak takviyeler yapmış, sonuçta o şampiyon takım bir sezon içerisinde tanınamaz hale gelmişti. yani diyeceğim o ki şampiyonluk, çok güzel bir olay olmasının yanında zorluklar da içeren bir paye. eğer kendinizi yeterli görürseniz, futbolun sürekliliği içerisinde şoklarla karşılaşmanız çok mümkün.

    işte galatasaray bu şoklara karşı gerekli önlemleri aldı ve kendini geliştirmeyi elden bırakmadı. dany transferiyle "acaba" demiştim ama umut, hamit, burak ve amrabat teknik direktör fatih terim'in geçen sezonki takımı yeterli görmediğinin bir kanıtı.

    bana kalırsa en önemli hamle hamit altıntop. hamit ne bayern'de ne de real madrid'de 11 oyuncusu olamadı hatta bayern'in direkt adamı değilken real'e transfer yaptı. bunlar hamit'in kara kaşı kara gözü hatrına olan şeyler değil. hamit günümüz futbolunda çok değerli bir meziyete, çok yönlülüğe sahip. sağ bek, sağ açık, ön libero, merkez orta saha hatta 10 numara bile oynayabiliyor. duran topları iyi kullanır, hareketli toplara iyi vurur, vs. vs. yani hamit altıntop modern futbolun istediği tüm özelliklere sahip. bir takımda hamit'in mevkisinde oynayacak 5 oyuncu olsa dahi güç benim elimdeyse hamit'i yine de transfer ederim.

    burak için soru işareti barındıran yorumcular, taraftarlar var. ben o kanıda değilim. burak henüz genç sayılabilecek yaşında hemen her şeyi yaşadı. parladı, söndü ve küllerinden yeniden doğdu. artık "istanbul onu bozar mı" düşüncesi taşımanın gereği yok. burak'ın son 3 sezonda futbolunun yanında kafasını da geliştirdiğini düşünüyorum. 3. istanbul büyüğü deneyiminde kendisini "tartışılma" riskine atmak istemeyecek ve onu işleyemeyen beşiktaş'la fenerbahçe'ye daha yakından bir ders vermek isteyecektir. açıkçası burak transferinde oyuncunun futbolundan çok, geliştirdiği kafa yapısı önemli.

    gelelim en tartışılan hamle amrabat'a. amrabat, kayserispor ile galatasaray arasında bir inatlaşma aracına dönüştü aylardır. en sonunda kayserispor asla vermem, galatasaray asla almam derken transfer bitmek üzere. amrabat'ın yeteneğini tartışacak kimseye "aptal" derim af edersiniz ama şu da var ki konuşmadan geçmek olmaz. amrabat kariyerinin şu ana kadarki kısmında takım oyuncusu olamadı. topu alıp götüren, isterse arkadaşına asist yapan, isterse yapmayan bencil bir futbolcu oldu. asist rakamlarını önüme koyup "bak, aslında öyle değil" demeyin lütfen. çünkü yukarıda bahsettiğim gibi, amrabat canı istediğinde asist yaptı, canı istediğinde şut çekti, canı istediğinde de bir çalım daha atayım derken topu kaybetti. sözün özü amrabat, şu ana kadarki transferler içinde fatih terim'i en çok uğraştıracak oyuncu. ama terim, oyuncuyu bu kadar istediğine göre elbet bir bildiği vardır.

    yeni sezonda forma kapma yarışında en büyük rekabetlerden biri elmander ile umut bulut arasında yaşanacak. iki oyuncuya şöyle bir baktığımızda benzer yönlerinin hayli fazla olduğunu görüyoruz. ikisi de çok mücadeleci, hırslı, yanındaki bitirici santrfora boşluklar açan türden oyuncular. bunun yanında ne elmander'in ne de umut'un bitiriciliği üst seviyede değil. yani bu iki ismin birlikte oynaması pek kolay değil ama beraber oynayacakları bitirici santrfor için büyük kolaylık yaratacakları açık.

    yazının başında dany transferini duyduğumda burun kıvırdığımı söylemiştim. hala aynı fikirdeyim. cl'de mücadele edecek galatasaray'ın daha iyi bir stoper almasını beklerdim. ama öyle zannediyorum ki fatih terim, alacağı stoperin semih kaya'yı ismiyle ezmemesi gerektiğini düşündü. yazıldığı gibi chivu gelseydi semih uzun müddet yedek kulübesinden çıkamayabilirdi ama dany, semih'in alt edebileceği türden bir oyuncu. transfere bu açıdan baktığımızda çok da yanlış gözükmüyor.

    yazıyı bitirirken şunu da ekleyelim. kap'a giden her transfer bitmiyor ama bu defa gelen haberler, büyük bir sürpriz olmazsa transferlerin gerçekleşeceği yönünde
    --- alıntı ---
    yazıyı göksel sert yazmıştır. kendi bloğundan aldım gerçekten çok güzel bir yazı yazmış. tüm her şey gözler önünde.
  • 63
    henüz kesinleşmeyen ancak oldu gözüyle baktığımız felipe melo, hamit altıntop, burak yılmaz ve nordin amrabat transferleri ve biten umut bulut transferi ile orta saha ve hücum hattına önemli takviyeler yapılmıştır.

    ancak savunmaya yönelik olarak sadece dany nonkeu transferinin yapılmış olması, dengesiz bir transfer politikası gibi görünmekte şimdilik.

    takımın sağ ve sol bekleri ele alındığında herkesin ortak görüşle memnun olduğu sadece bir isim var*. türkiye içi maçlardaki yeterliliği ve avrupa deneyimi ile, biraz zorlama da olsa hakan balta'yı da banko yazalım sırf tabloyu yumuşatabilmek adına; eder 2 adet rahat izleyeceğimiz adam. ama bu iki mevki için 3 tanesi tartışmasız kabul görecek toplam 5-6 oyuncu olması lazım bahsedilen üç kulvarda başarının yakalanması için. kendi rotasyon tercihimiz dışında sakatlık ve kart cezaları olasılıkları da göz önüne alınırsa, akhisar deplasmanı hadi neyse de, bir ingiltere deplasmanına sol bekte çağlar birinci, sağ bekte sabri sarıoğlu ikilisi ile çıkma fikri beni ürpertiyor.

    gelelim stopere; 2011-2012 sezonunda semih kaya'nın muhteşem çıkışına şahit olduk, umut dolduk, çok sevindik. ancak artık avrupa arenasına en üst perdeden çıkacağız ve semih kaya'nın kesinlikle hoş görülebilir olmakla beraber 2011-2012 sezonunda yaptığı bazı doğal hatalar avrupa arenasında tekrarlanırsa canımızı çok yakar. benim canım yansın, ben semih'e helal ederim hakkımı, onun canı sağolsun ama konulacak hedeflere bir ıska yüzünden ulaşamamak gibi dramatik bir olaydan da çok çekiniyorum.

    semih'in formsuz, dikkatsiz, motivasyonsuz olduğu bir haftada fatih terim yine onu oynatmaya mecbur kalmamalı diyorum. bu bölgeye yapılacak bir takviye ile semih'i göz göre göre kötü oynayacağı bir maçtan korumalı; böylece hem semih güvende tutulmalı, hem de hedefler, diye düşünüyorum. bu bölgeye yapılan dany transferi yerel maçlar için kesinlikle doğru bir hamle ancak avrupa arenasında dany'nin de tecrübesi yok. semih kadar kapalı kutu olacaktır kendisi.

    şu anki stoper hattımız; semih kaya, ujfalusi, dany ve gökhan zan isimlerinden oluşuyor. gökhan zan'ın takas ile gönderilmesi gündemde ama takımda kalsa bile içimizi rahat tutacak garantiyi sunamıyor malesef kendisi. ceyhun gülselam'ın aynı şekilde gönderilmez ise stopere çekilmesi de ancak yerel maçlarda denenebilecek bir rotasyon formülü. milano'da, münih'te ujfalusi-ceyhun ikilisi ile sahaya çıkarsak o maç bitmez bizim için. ayrıca sakatlık, ceza ve formsuzluk yüzünden ujfalusi-dany ikilisi ile sahaya çıkmak demek yerel maçlarda önemli bir hücum silahından vazgeçmek anlamına geleceği için stopere bir yerli oyuncu daha almamız gerektiğini önemle vurgulamak istiyorum.

    ujfalusi-semih-dany üçlüsü, üç kulvarda yapılacak asgari 45 maç için yeterli bir üçlü değil. kafaya oynayan takımların genelinde bu bölgede performans garantisi sunabilen 3 oyuncu, 1 veya 2 de geleceğe dönük kumaşa sahip isim bulunuyor. 2 forma için rotasyona çeşitli kalitelerden ama 3 tanesi birinci sınıf olmak üzere 4-5 oyuncu sokuluyor. dileyen; ingiliz, italyan, ispanyol ve alman takımlarının kadrolarına göz atabilir. stoper bölgemize yerli pasaportuna sahip bir oyuncu transferi en az felipe melo kadar hayati bir hamledir. bu noktada sözlükte isim tartışmalarına açığım. aklıma gelen isimler; serdar aziz, ömer toprak ve serdar taşçı. bu üç isimden birisi kadromuza dahil edilmeli. en uygun aday olarak da ömer toprak görünmekte bana göre.

    orta sahamızda ve hücum hattımızda işler yolunda gibi görünmekle beraber, şu ana kadar yapılan transfer hamlelerinde ofansın defansa göre orantısız biçimde önem kazandığını gördük. savunmamıza yapılması gereken en az 1, mümkünse 2 veya 3 takviye varken, umarım bundan sonraki transfer hamlelerimiz ile defans-ofans dengesi kurulur.

    galatasaray "los galacticos" oldu diyenlerden değilim. bu görüşü hiç tasvip etmiyorum ancak orijinal los galacticos olan real madrid, sürekli hücum oyuncuları transfer edip, savunmasını ihmal etmenin bedelini fazlasıyla ödemişti. parıltılı isimlerin hipnozuna kapılmadan, bir an önce savunmaya takviye yapılmalıdır diyerek bu kısa* yorumumu noktalarım efendim.
  • 64
    ------------------------------------------- fernando muslera --------------------------------------------------

    eboue ------------------- semih kaya ----------------------- ujfalusi ----------------------- hakan balta

    hamit altıntop -------------selçuk inan ----------------felipe melo--------------------- nordin amrabat

    ------------------------- johan elmander --------------- burak yılmaz -------------------------------

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ------------------------- umut bulut (sercan)--------------- necati ateş (baros)-------------------------------

    riera -------------culio (yekta)----------------engin baytar---------------------emre çolak (aydın yılmaz)

    çağlar------------------- dany ----------------------- gökhan zan ----------------------- sabri

    ------------------------------------------- ufuk --------------------------------------------------

    gibi bir kadro dağılımı vardır. daha ne olsun be?

    (bkz: kupalara layıksın sen)
  • 65
    alın kadro görün de gözünüz gönlünüz şenlensin
    ----------------muslera------------------

    ----------semih---dany/ujfa-----------

    -eboue-------melo--------------hakan

    -hamit-------selçuk----------amrabat

    ---------burak----elmander-----------

    not: fm dizilimi olup bekler pek bir mühimdir. ben şahsen dünyanın en iyi takımı olmuştum. ben olduysam grande napar artıkın...
    ------- kale

    -----dc-----dc

    wb-----dm----wb

    amr--dc(am)--aml

    -----fw----fw

    edit: curlye uyarısı için teşekkürler. ileri ortasaha mc olacağıdı.
  • 68
    olmamıştır. adaletsizliğe yol açmıştır. ligde heyecan filan kalmamıştır. lan hangi takım ligde bu kadroya karşı gelebilir. şu ligde her hangi bir mevkiye başka takımdan adam alamayız ve her hangi bir mevki de bizdeki oyuncular her takımda 11 oynar yedeklerin de bir kısmı dahil buna. takımın başında fatih terim var.

    kalede zaten muslera'yı tartışacak adamla ben tartışmam. ufuk da cidden güven vermekte artık bana tafo sağ olsun.

    sağ bekte yine eboue'yi tartışacak adamla ben tartışmam ve gerekirse harika oynayabilen bir ujfa var sağ bek olarak ayrıca sabri var ki her ne kadar beğenilmese de yedek olarak gayet yeterlidir bende.

    stoper rotasyonu zaten zan-semih-ujfa-dany özellikle zan'ı çıkarsak geri kalan 3lü her türlü götürür işi.

    en sıkıntılı yer sol bek balta'nın alternatifi çağlar'dan yıllardır beklentimiz var ama bence bu sene gerekirse beklentileri karşılar artık inşallah ki çok darda kalırsak culio ya da riera'da oynayabilir bence.

    sağ kanatta ister eboue'yi öne çek, ister hamit'i açık oynat ister sağ iç, ister engin'i koy, ister aydın'ı, istersen de yekta'yı.

    ortanın ortası melo transferi tamam dersek zaten dünyada sayılı bi ikili bence melo-selçuk fersah fersah fazla bu lige. yedek sıkıntısı olabilecek yer burası ama sonuçta en çok sakatlık burada oluyor ve alternatif sadece ceyhun gibi gözükmekte ama culio ya da emre çolak hatta geçen sene de olduğu gibi engin oynayabilir gayet ve hamit de gerekirse oynar. dany de ön libero oynayabilir bildiğim kadarıyla.

    sağ kanat için de sol için geçerli olanlar geçerli. ister riera, ister culio, ister emre, ister engin kim olsa fark etmez ama olası amrabat transferinde 11de ki isim kendisi olacaktır. emre de bi yerlere sıkışabilse keşke 11 de.

    forvet olarak sercan, umut, necati, elmander, burak. ben sercan dan acayip beklenti içerisindeyim bu sene bu yüzden 5in 2lisinden hesap edin işte o kadar rotasyon şansımız var.

    bu arada yiğit'i unutmuşum kanatlar için ama bu sene benim üstüne koymasını beklediğim 2 isim var. sercan ve yiğit imparator'un elinde onlar da gayet yeterli hatta 11 oyuncusu kıvamına gelebilirler. özellikle yiğit hızıyla filan tam bir kanat olabilir. sercan zaten yetenek olarak sorun yok bence adam anadoludan şampiyon çıkan takımın 18 19 yaşında forvetiydi. bu sene imparator ondan da verim alacaktır.

    vel asıl kelam sıçtık. biz sıçtık o kadar gol atcaz ki konuşurken goller karışcak. rakipler sıçtı zaten, sıçtı öyle böyle değil çok fena sıçtı, biz daha sıçmaz dedik ama yine sıçtı, daha fazlası olamaz dedik ama daha da sıçacaklar da çilek var daha.

    edit: imla. bomba transfer'e teşekkürler.
  • 69
    melo da katılırsa ligde kalçasını en iyi kullanan ilk on oyuncunun altısına sahip olacak takım.

    1) melo

    2) fernandes

    3) eboue

    4) amrabat

    5) hamit altıntop

    6) sow

    7) selçuk inan

    8) culio

    9) zokora

    10) yattara

    kalçasını kullanmayı bilen oyuncu zor top kaybeder, istediğinde kolayca faul alır, ikili mücadelelerde ayakta kalır. bizim için en önemli artısı; görece yeni olan kadromuzun pas trafiği yoğunlaşana kadar bu oyuncular sayesinde ortasaha hakimiyetini kolay kolay kaybetmemek olacak. pas trafiği oturduğunda ise ortalama topa sahip olma yüzdemizin kaç olacağını tahmin edemiyorum, özellikle de lig maçlarında. melo - selçuk - hamit - amrabat dörtlüsü top mu verir lan adama!
  • 71
    ligde gayet başarılı olacak takımımızdır. kesinlikle çok iyi bir kadro kurulduğuna inanıyorum lig için. bu sene kaliteli mi kaliteli bir futbol izleyeceğiz. selçuk'un pasları, burak'ın bitiriciliği, amrabat'ın tekniği, elmander'in hırsı, muslera'nın panterliği, semih'in, ujfa'nın soğukanlılığı... .

    şampiyonlar ligi için ise gruptan çıkarız diye düşünüyorum. en kötü ihtimal avrupa ligine gideriz.
  • 72
    sanırım 26 kişilik liste şampiyonlar ligi lisansı için gönderilecek. hatam varsa lütfen düzeltin. şahsi düşüncem takım şu şekilde olacak.

    3- çağlar birinci
    5- gökhan zan
    6- ceyhun gülselam
    7- aydın yılmaz
    8- selçuk inan
    9- johan elmander
    10- felipe melo
    11- albert riera
    17- tomas ujfalusi
    22- hakan balta
    25- fernando muslera
    26- semih kaya
    27- emmanuel eboue
    29- emmanuel culio
    35- yekta kurtuluş
    48- mertan öztürk
    50- engin baytar
    52- emre çolak
    55- sabri sarıoğlu
    77- necati ateş
    86- ufuk ceylan

    saydığım kadro şuan elimizde olan kadro. 21 kişiden oluşuyor. fakat 2 kaleci var. emirhan veya eray'ı eklersek 22 oluyor.

    transferlere bakalım;

    danny
    umut
    hamit
    burak
    amrabat

    sonuç 27. ben çıkamadım arkadaş işin içinden. belki mertan bu sene de kadroya giremeyecek bu şekilde çözeceğiz durumu. fakat daha fazla kimse gitmez gibi takımdan. özellikle riera ve culio'nun takımda kalacağını düşünüyorum nedense.
  • 73
    şu ana kadar "kurulmuş" en sağlam kadrolardan biri. kurulmuş diyorum çünkü 2000 zamanı ( en iyisi ) altyapı destekli ve 4-5 senenin ürünü idi. bu kadro daha ikinci yılında.
    ancak benim gözüm çok korktu. daha önceki zamanlara bakınca özellikle fenerbahçe hep en pahalı-flaş transferleri yapar ama başarılı olamazdı. son olarak beşiktaşın hali ortada. bizim en fazla güvendiğimiz olay fatih terim faktörü. bir de ben daha önce hiç galatasaray'da bu kadar oynamak isteyen oyuncu topluluğu görmedim. hepsi aşırı istekli. şu an bizi durdurabilecek iki engel var, fenerin oyuncağı medya ve içimizdeki irlandalılar.
    son olarak nazar değmesin.
  • 75
    iki ihtimal kaldı artık bence meloyla yada melosuz:

    ---------------------muslera---------------

    ebue-----semih---------------ujfa-------hakan

    hamit-----melo----------------selçuk-----amrabat

    ----------------burak-----------elmander-----

    --------------------muslera-------------------

    ebue------semih--------------ujfa-------hakan

    engin-----hamit---------------selçuk------amrabat

    ------------burak-------------elmander-------

    engin'in yerinde amrabat oynayıp, solda da enginle değişmeli olarak culio da oynayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın