• 52
    başka takım taraftarı olsam rekabet kurumuna şikayette bulunurum birader bu nasıl takım oldu ya. yıllardır ben böyle takım görmedim.* şimdi bütün transferleri değerlendirmek istiyorum.

    dany achille nounkeu tchounkeu: herhangi bir sakatlık ceza veya formsuzluk anında servet çetin* ve gökhan zan'a* kalmamamız için süper lig'ten alınabilecek en iyi oyuncuydu. 100 metre yarışların da usian bolt'un ezeli rakibidir kendisi.* teknik desen teknik hız desen hız yürekse yürek her şey var bu adamda. yedek olmayı sorun edecek olay çıkartacak birine de benzemiyor kanımca.

    juan emmanuel culio: kayıtlara transfer olarak geçmese de bence transferdir kendisi. sol kanatta çektiğimiz sıkıntının üstüne gelmiştir ve efektif oyunuyla bana şimdiden mesajı vermiştir.* sol açık oynar ortada oynar serbest oyun kurucu gibi oynar. kısacası oynar da oynar.* yorulan takımı dinlendirmek için birebirdir.

    umut bulut: johan elmander'in türk versiyonudur kendisi. elmander gibi basan savaşan mücadele eden takımı ateşleyen ve son vuruşu kötü olanından. tek farkları elmander'in biraz daha kariyerli ve biraz daha teknik olmasıdır. sistemimiz de elmander'in ne kadar vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu geçen sezon çok iyi gözlemledik. bu yüzden elmander gibi bir adam lazımdı bize onu da bulduk hem de lanet olası yabancı sınırının olduğu yerde yerli biriyle.

    hamit altıntop: türk oyuncular içerisin de en kariyerli olanıdır şüphesiz. schalke 04, bayern munich ve real madrid formalarını giymiş. kendisine sağ kanatta görev verirsek eboue ile birlikte oraya güzel bir otoyol açmamaları için hiçbir sebep yok. zaten ne kadar çok yönlü bir oyuncu olduğunu söylersek ayıp etmiş oluruz.

    burak yılmaz: adam tam bir golcü. gol atmak için yaratılmış ayıp etmiş olmayız herhalde. ümit karan'dan sonra yerli golcü sorunumuza birebir geldi diyebiliriz.* elmander ile birlikte ligin tozunu attırırlar evelallah.

    kısaca yerli kalitemiz günden güne artarken nokta diyebileceğimiz transferler gerçekleşmiştir. sıra felipe melo transferindedir. çilek melo'dan sonra gelecekse gelsin gelmeyecekse çileğimiz melo olsun fark etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın