• 68
    olmamıştır. adaletsizliğe yol açmıştır. ligde heyecan filan kalmamıştır. lan hangi takım ligde bu kadroya karşı gelebilir. şu ligde her hangi bir mevkiye başka takımdan adam alamayız ve her hangi bir mevki de bizdeki oyuncular her takımda 11 oynar yedeklerin de bir kısmı dahil buna. takımın başında fatih terim var.

    kalede zaten muslera'yı tartışacak adamla ben tartışmam. ufuk da cidden güven vermekte artık bana tafo sağ olsun.

    sağ bekte yine eboue'yi tartışacak adamla ben tartışmam ve gerekirse harika oynayabilen bir ujfa var sağ bek olarak ayrıca sabri var ki her ne kadar beğenilmese de yedek olarak gayet yeterlidir bende.

    stoper rotasyonu zaten zan-semih-ujfa-dany özellikle zan'ı çıkarsak geri kalan 3lü her türlü götürür işi.

    en sıkıntılı yer sol bek balta'nın alternatifi çağlar'dan yıllardır beklentimiz var ama bence bu sene gerekirse beklentileri karşılar artık inşallah ki çok darda kalırsak culio ya da riera'da oynayabilir bence.

    sağ kanatta ister eboue'yi öne çek, ister hamit'i açık oynat ister sağ iç, ister engin'i koy, ister aydın'ı, istersen de yekta'yı.

    ortanın ortası melo transferi tamam dersek zaten dünyada sayılı bi ikili bence melo-selçuk fersah fersah fazla bu lige. yedek sıkıntısı olabilecek yer burası ama sonuçta en çok sakatlık burada oluyor ve alternatif sadece ceyhun gibi gözükmekte ama culio ya da emre çolak hatta geçen sene de olduğu gibi engin oynayabilir gayet ve hamit de gerekirse oynar. dany de ön libero oynayabilir bildiğim kadarıyla.

    sağ kanat için de sol için geçerli olanlar geçerli. ister riera, ister culio, ister emre, ister engin kim olsa fark etmez ama olası amrabat transferinde 11de ki isim kendisi olacaktır. emre de bi yerlere sıkışabilse keşke 11 de.

    forvet olarak sercan, umut, necati, elmander, burak. ben sercan dan acayip beklenti içerisindeyim bu sene bu yüzden 5in 2lisinden hesap edin işte o kadar rotasyon şansımız var.

    bu arada yiğit'i unutmuşum kanatlar için ama bu sene benim üstüne koymasını beklediğim 2 isim var. sercan ve yiğit imparator'un elinde onlar da gayet yeterli hatta 11 oyuncusu kıvamına gelebilirler. özellikle yiğit hızıyla filan tam bir kanat olabilir. sercan zaten yetenek olarak sorun yok bence adam anadoludan şampiyon çıkan takımın 18 19 yaşında forvetiydi. bu sene imparator ondan da verim alacaktır.

    vel asıl kelam sıçtık. biz sıçtık o kadar gol atcaz ki konuşurken goller karışcak. rakipler sıçtı zaten, sıçtı öyle böyle değil çok fena sıçtı, biz daha sıçmaz dedik ama yine sıçtı, daha fazlası olamaz dedik ama daha da sıçacaklar da çilek var daha.

    edit: imla. bomba transfer'e teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın