• 62
    boş yapma abdulhamid cümleleri kurmuş sözde galatasaray taraftarı. galatasaray spor kulubü üyelerinin hepsinin önce taraftar olduğunu idrak etmesi lazım. sen üye değilsin ki oy veremiyorsun zaten kimsin ki keh keh keh bakış açısını kulüpler arasında bir tek galatasaray'da görüyorum.

    kusura bakmasın da mustafa cengiz'i ibra etmediklerinde görev sonuna kadar onu orada twitter tuttu. yedikleri haltın ne olduğunu anladıklarında twitterın sakinleşmesi için yalvarıp yakarıyordu bu çok bilmiş üye profilleri. öyle her istediklerini yapmaları falan bunları geçiniz o eskidendi. dünyanın her yerinde artık twitter ve bu tip sosyal platformlar çok çok güçlü, yani konu galatasaray'la alakalı değil aslında.

    özellikle özhan canaydın döneminde taraftarla üyelerin arasını bu tip biz oy veriyoruzcu kitle hep açtı. he çok iyi bir halt mı yediler özhan canaydın'ı defalarca başkan seçip? yemediler tabii ki ama asla itiraf etmezler.

    bir de bunlarda bizim sayemizde galatasaray giderek büyüyor taraftarı artıyor çünkü bir üst akıl yönetiyor galatasaray'ı kafası vardır. hayır kardeşim galatasaray'ın taraftarının ve gücünün artması metin oktay, fatih terim, derwall, hagi gibi efsanelerin kırılma anlarındaki olağanüstü gayretleriyle ve galatasaray sevgileriyle oldu, şimdi icardi de efsane olma yolunda ilerliyor. ama birkaç profille bu iş pekala tersine de dönebilir. çünkü kulüp hala iyi yönetilmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın