resim
Jesse Tamunobaraboye Sekidika
Takım:Sabah FK
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.74
Uyruk:Nijerya
  • 647
    kendisi olur, olmaz onunla ilgili durumu kendi yeteneği ve çalışma azmi belirleyecektir. yalnız bizim sadece jesse için değil genel olarak bir görüşü artık bırakmamız gerektiğini düşüüyorum; fatih hoca antrenmanda bunca vakit geçiriyor, eğer hakettiğini düşünse 11'e koyardı demek ki haketmiyor.

    bu görüşün iki yanlış kısmı var bana göre. birincisi fatih hoca'nın bizim daha önce hakettiğini düşündüğümüz, kendisinin oynatmadığı, oynadıktan sonra gerçekten fark yarattığını gördüğümüz oyuncular oldu, bunun tersi bizim beklentimizin olduğu ama fatih hoca'nın oynatmadığı sonra da haklı çıktığı futbolcular da var. sonuçta kendisi de bir insan hata yapabilir. ikincisi fatih hoca gerçekten hakettiğini düşünüyor ama 11'e koyamıyor olabilir. bunun erken risk almamak, iyi giden düzeni bozmamak, futbolcunun duygusal yükle başedemeyeceğini düşünmek, yüksek ücretli futbolcuların satılabilme ihtimalini ortadan kaldırmamak gibi sebepleri olabilir.

    sonuç olarak jesse için rahatlıkla şunu söyleyebiliriz; girdiği maçların hiçbirinde bu çocuktan asla olmaz demedik, hemen hepsinde bir parıltı verdi. bizde veya başka takımda eninde sonunda uzun oynayacağı ve potansiyelini gösterebileceği maçlara çıkacaktır, sabretmek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın