resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3989
    dünya kupası'na gidemememizin baş aktörü. yaptığı adam kayırmacaları o kadar ayyuka çıkmıştı ki, futbolcuların avrupa şampiyonası'ndan sonra onla oynamak istemeyeceği açıktı. buna rağmen geç göndererek kendi kendimize ettik.

    kenan karaman, umut meraş, okay yokuşlu gibi ikinci sınıf topçuları çok daha yetenekli alternatiflere tercih etti. yetmedi devre arası değişikliklerinde iki defansif orta sahayı oyundan çıkarıp yusuf yazıcı ve kaan ayhan'ı oyuna soktu. sanki hiç oyuncu yokmuş gibi kaan ayhan defansif orta sahada oynadı. bu da yetmedi sağ bek mert müldür'ü sol bek oynattı, 9 numara kenan karaman'ı sürekli sol kanatta oynattı ama ondan da defansif sol kanat diye bir görev yapmasını istedi. kısacası bir turnuvada yapılabilecek tüm abuklukları yaptı, daha da fazlasını sayabiliriz.

    kadro seçiminde yaptığı adaletsizlikler ve rezil futbolumuz futbolcularda doğal olarak şenol güneş'e karşı bir tepki oluşturmuşken avrupa şampiyonası'ndan sonra kendisini göndermememiz akıl tutulmasından başka bir şey değildi. maalesef ayrılması için bir hezimet olması beklendi ve 6-1'lik holanda rezaleti yaşandı. geçtim diğer maçları o maçta o kadar gol yemeseydik bile en azından şimdi seri başıydık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın