resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3432
    kendisiyle alakalı tespitimizi dürüstçe ve doğru bir şekilde yapmamız gerekiyor; kerem sinirli bir genç. bu sinirini bazen toptan, bazen rakipten bazen de takım arkadaşlarından çıkarıyor. biz bunları bu foruma dürüstçe yazmalıyız ki belki bir okuyan olur, bir uyarıda bulunur kendisine yapıcı bir eleştiri olmuş olur.

    takım arkadaşlarıyla yaptığı tartışmalar takımdaşlığa ciddi zarar veriyor. örneğin torreira bizim ciddi yatırım yaptığımız bir futbolcu, 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında kendisini uyardığında el kol hareketleri yaptı kerem. torreira'nın kariyerini ciddi incelediğinizde çok üst düzey bir futbolcu olmasına rağmen duygusal bir yapısı olduğunu, takıma, taraftara bir kere küstü mü bir daha toparlayamadığını görüyorsunuz. şimdi böyle üst düzey bir futbolcunun duygusal kırlımına sebep olursa biz bunun hesabını kime soracağız?

    ayrıca sinirini rakipten de çıkarmaması gerekiyor. yine 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında rakibine sert girdiği bir pozisyonda rakip tepki gösterdiğinde de el kol hareketleri yaptı kulübeye doğru.

    ben normal hayatta da sporda da el kol hareketlerinin olmaması gerektiğini düşünüyorum. mesela felipe melo da yapardı bu tarz hareketler ama onun takımını korumak için yaptığını herkes hissederdi. kerem'deyse bunun bencillikten, egodan dolayı olduğunu hissediyor herkes. bu bir gerçek, bunun üzerine örtmeye çalışmaya gerek yok. örtmeye çalışmak yerine psikolojik destekle çözülmeye çalışılması kendisine de galatasaray'a da faydalı olacaktır. yoksa yakın bir zamanda yedek kulübesinde yine sinirli ama bu sefer mutsuz bir kerem göreceğiz maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın