aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4507
    son 4-5 senedir her canını sıkanı terör örgütü ilan edebildiğin bu bomboş memlekette, gerçekten terör örgütü olarak anılması gereken bir yapı.

    salonda ve statta yaptıkları tamamen terördür ve bunları yapanlar da teröristtir. siz kimsiniz de insanları dövüyorsunuz? bu hakkı nerden buluyorsunuz? herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?

    teröristler.
  • 4508
    istifa isteyebilirsin, bu çok normal bir şey aslında. biz bu yönetimden neredeyse 2 senedir her gün istifa etmelerini bekliyoruz çoğunluğun bildiği gibi. mesela bu arkadaşlar istifa istemeye son bir kaç haftadır başlamışlardı, hatırlarsınız.

    ancak, şimdi biz istifa istiyoruz diye gidip de istifa istemeyen herhangi bir bireyi tartaklıyor muyuz? tekme - tokat saldırıyor muyuz? hayır.

    ergin ataman hoca konusunda bu olay böyle değil ama işte. adamlar istifasını istiyor, makul bir tepki olabilir kendilerince. ki bu sene alınan sonuçlar ortada, hoca da etmiyor. etmez, dursun özbek 2 senedir istifa sesinden başka bir de mangalda sucuk cızırtısı ve ekmek kesilmesi sesi duyuyor ama o adam da istifa etmiyor. benim hakkım bu değil mi? isterim istifasını, bu tepkiye rağmen etmiyorsa onun problemi ve genişliğidir. ergin hocanın istifa etmesini istemeyenler (kendim de dahilim bu grubun içerisine) ancak herhangi bir olgu peşinde değil galatasaray dışında. bakın soralım, kaç tane çıkar başka bir şey peşinde olan? sayı 2 olsun ben hiç bir şeyden anlamıyormuşum diye de derim.

    ama, sen bu adam istifa etmiyor diye bu adamı savunanları, arkasında duranları darp etme hakkını nereden alıyorsun? kim veriyor sana bu yetkiyi?

    dünyanın her yerinde, her branşta teknik sorumlu ile taraftar %100 anlaşacak yoksa hiç bir şey olmaz diye bir olgu mu var? yahu, sen kaldırıp galatasaray spor kulübünün antrenörüne (ki bu adam sana daha geçen sene avrupa kupası getirmiş, seni yıllar sonra şampiyon yapmış ilk geldiği dönemlerde) ana avrat küfür etme hakkını nereden alıyorsun?

    nedir abi bu? olay "alpaslan abinin emaneti" seviyesini de geçti onu bile demiyorum bakın size. tribüne belki ilk kez gelmiş ufacık çocukları korkutmak mı sizin taraftar grubu anlayışınız? kendi antrenörüne ana avrat küfür etmek mi? o antrenörü savunanları dövmek mi? ne abi ne sizin maksadınız ne ya bana birisi bunu açıklasın yalvarıyorum ya! böyle mi renkdaşlık olur? böyle mi aynı armaya sevdalı kişiler olunur?

    aklım almıyor ya, yemin ederim aklım almıyor kafayı yedirtecekler adama! lan senin amacın, hedefin küçük çocukları galatasaray sevdasından soğutmak mı bu nasıl olabiliyor ya birisi açıklasın abi!

    terör örgütü tanımlaması yapmış bazı arkadaşlar, doğru. tribün terörü diye bir çeşit vardır, bu çeşidin ürünüdür bu arkadaşlarda.

    yok abi, birlik falan olunmasın tribünde - sokakta - bilmem nerede. olunmasın abi. galatasaray'ın renklerine - armasına sevdalı mısın? tamam kardeşim, taraftarsın. gerisi bundan sonra umrumda bile değil. kimsenin de olmaması gerekir. birlik olunduğu zaman bizde durumlar karışıyor. bir atasözü vardır afedersiniz ama "nerede çokluk orada b*kluk" diye. öyle abi bu iş. taraftar taraftar olarak kalsın, grup falan kimsenin ihtiyacı yok böyle işlere. takım kazanır, sevinirsin. kaybeder, üzülürsün. bu kadar. grubun içerisinde olunca daha çok sevinmiş, daha fazla üzülmüş kısacası daha takım sevdalısı olmuyorsun abi ne anlamı var.
  • 4509
    internet sitelerinde şöyle bir açıklama yapmış olan taraftar grubu.

    baskonia maçı sonrası kamuoyuna !

    baskonia maçında yaşananlardan sonra açıklamamızdır!

    israrla anlamak istemeyenlere tekrar hatırlatıyoruz.

    ergin ataman konusunda önceki haftalarda yaptığımız açıklamalar kamuoyunun hafızasındadır.

    öncelikle şunu herkes bilmelidir ki bizim için hiç bir başarı ve kupa galatasaray değerlerinden önemli değildir ve asla olmamıştır.

    ultraslan'ın ergin ataman konusunda duruşu nettir ve bu duruşumuzdan taviz vermeyeceğimiz herkes tarafından öğrenilmelidir.

    israrla hatirlattik, hatirlatiyoruz!

    ergin ataman, karşıyaka maçında protokol tribününde şube yöneticimiz murat özyer'in darp edilmesinden sonraki hafta abdi ipekçi'de yöneticimiz murat özyer'in sağda solda darp edilmeyi "hak ettiğini" söyleyen ve tweet atan medya mensubu ismail şenol'un aleyhinde yaptığımız protestolardan sonra ergin ataman şube yöneticimiz murat özyer'den yana değilde, darp edilmeyi hak ettiğini söyleyen ismail şenol'un yanında yer almıştır ve yöneticimiz murat özyer'e yapılan saldırı galatasaray camiası ve bizlere yapılmıştır.

    yetmezmiş gibi galatasaray camiasını tehditvari söylemlerle galatasaray spor kulübüne "galatasaraylilik bu değildir!" başlığıyla galatasaray taraftarina karşi ultimatom yayinlatmasi, kulübümüze gerekirse şubeyi kapatiriz veya küçültürüz tehditlerini söylettirdiği gün ergin ataman bizim için bitmiştir.

    son olarak artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve bizlere fütursuzca saldırı içinde olan her kim olursa olsun gerektiği gibi cevabını gerektiği yerde ve zamanda almaya devam edecektir.

    yönetim istifa, ergin ataman istifa!!!
    herkes gider biz kaliriz! biz galatasarayliyiz!

    ultraslan

    şimdi benim bu açıklamadan anladığım galatasaray yöneticisi dayak yiyor, bunu hak ettiğini bir şekilde belirten ismail şenol'a ergin ataman destek veriyor. çok güzel. varsayalım böyle o zaman sormazlar mı

    1-galatasaray'ın varlıkları teker teker satılırken neden sesiniz çıkmadı.

    2-sizlere bedava kombine verilirken, arkadaş biz galatasaray'ı gönülden seviyoruz. kendi paramızla kombine alırız, siz bilet fiyatlarını düşürün. tribünler dolsun. demediniz?

    3-hangi ultras tribünü başkanıyla sucuk ekmek yer.

    4- ünal aysal'ı, mancini'yi istifaya davet ederken, dursun özbek'i, hamza hamzaoğlu'nu neden es geçtiniz.

    5- hacı bu hafta maça misafirlerim geliyor, iki kombineyi kaça verirsiniz.
  • 4510
    kendilerini galatasaray'in sahibi sanan şizofrenler sürüsü. onceki entrylerimde de belirttim. turkiye cumhuriyeti icin ulkuculer neyse, galatasaray icin de ultraslan odur. bu nedenledir ki ultraslan icinde cok sayida ulkucu genc vardir. ulkuculerin turkiye cumhuriyeti'ni tekellerine almaya calismalari gibi ultraslan da galatasaray'i kendisiyle ozdeslestirmeye calismaktadir. bu orgutlere bu firsati verense hukumetler ve yonetimlerin oy kaygilaridir. bu kadar buyuk kitleleri oy kaybetmemek icin karsilarina almayarak azinliklarin haklarini gasp etmektedirler.
  • 4512
    `31 mart 2017 galatasaray baskonia basketbol maçı` esnasında tribünde yaptıkları ve yapmadıkları şeylerle artık kulübe ve taraftara kalıcı hasar vermeye başlamış olan taraftar platformu.

    bu aşamada `dursun aydın özbek yönetimi` adli ve polisiye tedbirler almazsa yaptıklarına ortak olacaktır, istifa etmemek için bu grupla işbirliğine devam etmek uzun uzun anlatmaya gerek yok, kulübün tüm gelirlerini düşürecektir..

    edit: anlam bozukluğu.
  • 4515
    31 mart 2017 galatasaray baskonia basketbol maçı sırasında galatasaray taraftarına saldırmalarının, insanları darp etmelerinin elle tutulur bir yanı olmayan; voyvodalık ve serserilik yapmayı ultras olmakla karıştıran grup. ergin ataman ile 2014 yılı başındaki kuban maçından bu yana devam eden bir kan davaları var. izmir'de oynanan karşıyaka maçında tartaklanan basketbol şube sorumlusu murat özyer için "haketti" diye tweet attığı söylenen ismail "iso" şenol görevli olarak geldiği salonda yoğun küfürlere dayanamayıp gözyaşları ile terketmiş, bu olaydan sonra ergin ataman kendileri hakkında "çapulcular" demiş hatta ayarı iyice kaçırıp "bu böyle gidecekse şubeyi kapatalım" lafına kadar işi götürmüştü.

    o günden sonra yıldızları hiç barışmadı. onlar bu olayı kan davası olarak tutmaya devam etti, ergin hoca da yarım adım dahi geri atmadı. her fırsatta taraftar adı altında ultraslan'a giydirmeye devam etti. olay abdi ipekçi ile de sınırlı kalmadı, birçok deplasmanda da kendi taraftarı ile sorun yaşar oldu. 2016-2017 sezonundaki kötü gidişat sonrası taraftarın kalanından gelen tepkilerin verdiği cesaretle ultraslan iyice sertleştirdi istifa söylemlerini. tabi ergin ataman yine geri adım atmadı, son birkaç iç saha maçında artık iş maçı bırakıp ergin hoca'ya yüklenmeye kadar gitti. ve önce salona koruma polisleriyle gidip gelmeye, en sonunda da maçı bırakıp soyunma odasına gitmeye kadar iş büyüdü.

    isminde ultras olan bir grubun bu tarz bir husumet içine girmesi anlaşılabilir bir olay. hatta hocayı içeri girmeye zorlayacak kadar yoğun hakaretler etmeleri de kabul edilebilir olmasa da anlaşılabilir bir durum. ama sırf kendilerine uymadı diye galatasaray taraftarına ikinci bir takım taraftarıymışcasına hırsla saldırmalarının ultrasla tribüncülükle falan alakası yoktur. yaptıkları tamamıyla serseriliktir. 2000 sonrası dönemde türk tribünlerine musallat olan tribün grupları(!)nın hiçbirinin derdi sadece takımları olmamıştı belki ama kendi taraftarına bu kadar acımasızca saldırdığı kaç maç yaşanmıştır orası muamma...

    dün o insanlara saldıran, zamanında fatih akyel'e sövenlere taaruz eden, kulüp tarihinin en zirve zamanlarında bilet inmiyor diye yönetimi istifaya çağırdıkları bir maçta kendilerine tepki gösterenlere silah çeken hep aynı zihniyet. sadece yüzler ve isimler değişiyor. bu noktada ultraslan lağvedilse de, kulüp ya da başka bir güç tarafından kapatılsa bile günün sonunda işin dönüp dolaşacağı nokta aynıdır. bu problemi isimlere ya da gruplara bağlamak hatalı ve olayı başka yerlere taşıtıp büyütmekten başka bir işe yaraman bir teşhistir.
  • 4520
    ultraslan'ın kuruluş senesi 2001. 2001'de çoğumuzun güzel andığı, güzel hatırladığı alpaslan dikmen tarafından kuruldu.
    şimdi, 2001 neden önemli? bu arkadaşlar olmasa tribünlerin hali ne olurdu diyen arkadaşlar olacaktır. 2000'de uefa kupası kazanılırken bildiğim kadarıyla ortada ultraslan adı yoktu.
    daha öncesindeki avrupa başarılarında, lig şampiyonluklarında ultraslan yoktu. yani hepimizin malumu olan şeyi tekrar söylemek gerek, ultraslan olmadan da galatasaray vardı.

    bir tuhaf nokta da, bazı kişilerinin kendisini tribün lideri olarak adlandırması.
    pardon da, hangi tribün? bu bir seçimle mi oldu? her maçta, maça gelenlere maç öncesi soru sorup lider mi seçiyorsunuz? yoksa tribün olarak koltukları falan mı kastediyorsunuz? ki çoğunuzdan da olsa olsa o koltuklara lider olur. tribün lideriymiş, kıçımın kenarı.

    adam darp edersiniz, kendinizi lider ilan edersiniz, adam da öldürdünüz, yine öldürürsünüz, çetecilik yaparsınız, galatasaray üzerinden fayda sağlarsınız.
    bir sürü işe yaramazsınız.
    sürü olmanız, işe yaramadığınız gerçeğini değiştirmiyor.

    sadece sizlere değil lafım, tüm çetecilik yapan tribün gruplarına.
    ama beni takımımın adını lekeleyen, takımımın taraftarlarını darp eden sizler ilgilendiriyorsunuz.
    darpçı, çeteci, biat sevdalısı, birey olamamış zavallılardan oluşuyorsunuz.
    aranızda vardır elbet nitelikli insanlar da.
    o nitelikli insanlardan biri de alpaslan dikmen'di.
    sizi görse yüzünüze tükürmezdi, güzel bir adamdı.
    ama yanınızda durmazdı, emin olun durmazdı.
  • 4521
    eğer, ergin ataman'ın gitmesini sağlarlarsa, iyice ittihat ve terakki cemiyeti gibi olurlar. gelene gidene karar verir, sindirir, kendileriyle iyi olmaya muhtaç ederler. çıkarlarını sağlayana tepki vermez (ör: dursun özbek ve mehmet özbek), galatasaray'ın çıkarlarını sağlayana tepki verirler (ör: ünal aysal, ergin ataman). galatasaray'ın başına haramiler gibi kurulurlar.

    bu sebeple, gerçek galatasaray'lıların ergin ataman'a sahip çıkması lazım, koçumuz bu güveni yine boşa çıkarmaz.
  • 4522
    yönetim tarafından kendilerine ilk hamle gelmiştir. eyüp yıldız'ın özel haberini aşağıda linkte veriyorum.

    http://www.ajansspor.com/...rma-duzeni-degisiyor

    özet geçmek gerekirse, artık herkesin koltuğuna oturması için güvenlik önlemleri alınacak ve olay çıkartan taraftarlara spor büro polisleri tarafından işlem yapılacak. böylece ultraslan abdi ipekçi arena'da benchin arkasından çıkacak, toplu halde bulunmaları daha zorlaşacak. yönetime karşı olsam da ucuz muhalifliğin gereği yok, bu hamlelerini sonuna kadar desteklerim. bu konuda ergin hocamın da sizlerin de yanındayım. yeter ki lafta kalmasın, uygulansın ve önlemler katlanarak artsın, özellikle caydırıcılığı hat safhalara çıkartılsın.

    edit: link düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın