• 5
    silahım olsa hakemi vururdum diyen bir başkanı konuşmazlar.
    şike yaptığı mahkemelerce kanıtlanan bir takıma karşı ağzını açamazlar.
    tff başkanının, yıllarca fb'de 2. başkanlık yaptığını belirtmezler.
    fb- bjk'li üyelerden geçilmeyen mhk ve disiplin kurullarını gündeme getirmezler.
    türkiye'de ırkçılık yapan sportif direktörleri ve taraftarları konuşmazlar.
    fb başkanı ve tff başkanının gizli bir şekilde zorlu'da görüştüklerini ağızlarına bile alamazlar.

    konuşmazlar çünkü öyle bir korkuyorlar ki, hani kaba bir tabirle g** korkusu. her an ali koç başkanları onlara bir şey yapacak diye ödleri patlıyor.

    konu bir kadın, hele hele de galatasaray'ın eski çalışanı olduğunda da aslan kesilirler bu çakma delikanlılar. dışarı çıktıklarında da delikanlı sanıyorlar kendilerini. halbuki bu sektörün içerisindeki birçok kişi adam değil, adaam.
  • 6
    spor basını geleneksel basın (televizyon) özelinde kalite anlamında bitmiş durumda, dijital medyada ise kişi üzerinde baskı olmadığı ve özgür olduğu için kaliteli içerikler bulmak daha mümkün.

    geleneksel medyada ahmet çakardı erman toroğlu rıdvan dilmen vs.. bunlar yıllardır büyük aktörler ve cidden iyi para kazanıyorlar. bunun sebebi ise hala toplum içerisinde söyledikerine önem verildikleri için ettikleri hakaretten ödeyecekleri 3-5 bin tl tazminat çok umurlarında olmuyor. çünkü bu sayede kendi reklamlarını yapıyor kendilerini sürekli gündeme getiriyorlar. bu insanlar zaten yaptığı işin reallity show olduğunun gayet farkında o yüzden her yıl sürekli böyle şeyler üzerinden gündeme geliyorlar.

    konu bugün beyaz tv üzerinden ilerlediği için örneği oradan vereceğim. ahmet çakar, rasim ozan en az 10 kez galatasaray fenerbahçe veya x kişiyle sert gündeme gelip mahkemelik olmuştur ama sonuç 0. en fazla ödedikleri tazminat totalde 10-20 bindir kazandıklarının yanında onlar için çerez parası.

    uzaklarda aramaya gerek yok bizim sözlüğümüzde bile bu spor medyasında fark yaratacak en az 3-4 kişi çıkar. kendi özelimde burada yazdıklarım düşündüklerimi aktarmam tamamen futbol konuşma zevki ve arma sevdası. yoksa burada biri benim yazdıklarımı okusun, beni keşfetsin, güzel şeyler üreteyim spor basınına kalite sunayım, hayatta en zevk aldığım şeylerden biri olan spor futbol yorumlar güzel para kazanırım gayem ve inancım %1 bile değil çünkü bu ülkenin maalesef düzeni böyle işliyor.

    yani sözün özü bu insanlar yaşadıkları ve sağlıkları el verdiği sürece 3-5-7 yıl daha göz önünde olacaklar. yaptıkları ırkçılık hakaret kadın haklarına saldırı kulüpler üzerinden algı yaratma hiç bir zaman bitmeyecek ve unutulup gidecek.

    (bkz: ahmet çakar)
    (bkz: #beyaztvboykot)
  • 7
    üç büyüklerin her transferini genellikle övüyorlar. özellikle youtube yayınlarını izleyin ve videoların başlıklarına bakın bunu görürsünüz. tek yaptıkları övmek. sezon başlayınca ve biraz zaman geçince başlıyorlar tutmayan oyuncuların neden tutmadığını anlatmaya. arkadaş biraz cesur olun ya. özellikle vole, sports digitale ve diğer kanallardaki yorumculara sesleniyorum. taraftar baskısından dolayı mı her oyuncuya iyi transfer diyorsunuz. sadece başlıklara bakarak bile durum belli oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın