• 4
    https://twitter.com/.../1343914206576390144

    fenerbahçe'nin max kruse'ye ödeyeceği tazminat hakkında;

    "anlaşılan şartlar toplam 6.1m euro. 1 hafta içerisinde 4m euro peşin ödeme. kalan taksitle. anlaşılmadığı takdirde transfer tahtası kapanacakmış. bizde duyum olmaz bilgi olur :(("

    demiş. doğruysa, ki bence doğru, max kruse hayatının kumarını kazanmış demektir.
  • 5
    https://twitter.com/...359529838981122?s=19
    --- alıntı ---
    evet muhteşem başkanınız hocayla yolları ayırma kararı almış. transfer listesine sahip çıkamadıkları gibi, bu kararlarına da sahip çıkamamışlar ki bize hemen geldi. alın şimdi ffp uefa ne varsa savunun.
    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...353800985939972?s=19
    --- alıntı ---
    o yarın yapacağın, kendi kendine kararını aldığın şey için çok iyi düşün. o koltuk senin değil. verdiğin zarar yetti, daha beterine yol açma. tarafımız belli, o hataya bu taraftar bir kere düşer. @mstfcngz1905
    --- alıntı ---

    vahim bir iddiada bulunmuş.
  • 6
    yarın başkanın açıklamasıı sonrası fatih hocayı kovacağınu tweet atmış sonrasında silmiş kişi.
    bu adamı tanımam etmem sözlükte de hakkında yeterince entry girilmemiş zaten. ama şimdi öyle bir iddiada bulunuyor ki yarın başkan acıklamasında hocayı kovmazsa tam tersine destek cıkarsa ne yüzle bir daha tweet atacak bu kişi? ne yapacak? ben diyeyim ne olacağını. olur da dediğim gibi bir durum gerçekleşirse taraftardan korktu kovamadı deyip geçecek. yaptıgı kolpalıktan zarar görmeyecek.
  • 8
    --- alıntı ---

    evet muhteşem başkanınız hocayla yolları ayırma kararı almış. transfer listesine sahip çıkamadıkları gibi, bu kararlarına da sahip çıkamamışlar ki bize hemen geldi. alın şimdi ffp uefa ne varsa savunun.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    o yarın yapacağın, kendi kendine kararını aldığın şey için çok iyi düşün. o koltuk senin değil. verdiğin zarar yetti, daha beterine yol açma. tarafımız belli, o hataya bu taraftar bir kere düşer. @mstfcngz1905

    --- alıntı ---

    önce mustafa cengiz'in fatih terim'i kovacağını söylüyor. hemen ardından, güya olay gerçekleşmesin diye ''gözdağı'' veriyor.

    bu bildiğimiz takipçi kasma hareketi. gazetelerin de yaptığı ''işte beklenen oldu'' temalı haberlerden bir farkı yok. sahte bir kriz yarat, krizin kaynağını eleştir, çözmüş gibi davran. yarın çıkar ve der ki; ''tepkilerden korktuğu için kovamadı''

    e bu senaryoda yanan kim oldu usta? 50-100 takipçi için şu hareketlere ne gerek var? insanları kışkırtmanın lüzumu yok.
  • 9
    galatasaray yönetimi ile hocanın arasında sorunlar var.
    mustafa cengiz 14.01.2021 tarihinde açıklama yapacağını kulüp sosyal medyası üzerinden duyurmuş.

    bu arkadaş da boş atıp dolu tutmaya çalışıyor. nasıl olsa rüzgar arkasında. dediği doğru çıkmazsa taraftar baskısı yüzünden geri adım attılar diyecek. mis gibi iş...

    daha 2-3 gün önce kulüp sosyal medya hesaplarından fatih terim'in galatasaray'a imza atışının 8.000. günü kutlandı. bana göre mustafa cengiz'in yarınki basın toplantısının konusu oğulcan, tff uygulamalarındaki özellikle söz konusu cezalarsa yaşanan adaletsizlikler ve hakemlerin galatasaray aleyhine çifte standartları olur. belki biraz da transferden bahseder. ben fatih terim ile alakalı bir meselenin konu olacağını sanmıyorum.
  • 10
    kazan dairesi youtube kanalinda erinç ve çağlar ile güzel yayinlar yapmakta olan kişi.

    uzun zamandir takip ederim ve az buçuk sohbet etmisligimiz de olmuştur sosyal medya üzerinden. söylediği iddiayi sağlam kaynaklardan teyitlemeden böyle bir sey yazmaz.

    yarın cikar yönetim "r" yapar orasi baska konu, fakat böyle bi düşünce 6 ay önce olmuştu, şimdi neden olmasin?

    hala su basiretsiz yönetimi savunan arkadaşları görmek beni de derinden üzüyor.
  • 11
    hicbir sey bildikleri yoktur. ruzgar arkasinda diye atip tutuyorlar. cift haneli iqsu olacak herkes yonetim hoca tartismasinda hocanin gonderilme olasiliginin cok yuksek oldugunu bilir. 3 gun once sumudica gonderildi. yarin terim kovulursa hakli, kovulmazsa taraftar tepkisinden korkuldu deyip isin icinden cikacaklar. sonra hicbir sey olmamış gibi devam edecekler. bundan once boyle oldu sonra da boyle olmaya devam edecek.
  • 13
    başkanın fatih terim ile ayrılık kararı aldığını öne sürmüş. doğrudur yanlıştır yarın belli olur ama asıl tehlikeli kısım bu değil sözlük ortamında bu arkadaş ile dili aynı olan insanlar var.
    "alın şimdi ffp uefa falan savunun" ya kusura bakma ama sen kimsin? siz kimsiniz? bu nasıl kafa?

    bugün yapılan yanlış üzerinden dün yapılan doğruya bok atmaktır bu. bunun sonu "sen abdulhamit'i savundun' a varır. anlamı yok.

    ağır ruh hastalığı belirtisidir bunun altını çizeyim.
  • 14
    bu arkadaşı tanımam etmem ama twitter’dan bir süredir takipteyim. muhabbeti güzel goygoyu iyi bir adama benziyor ama fatih terim sevgisi galatasaraylılığının önünde. galatasaray’da yaşanan bütün olumsuzlukları yönetimin üzerine yıkıyor, hayata siyah/beyaz bakıyor.

    bu arkadaş ve ekibi “taratır”. fatih hoca’nın tavrı galatasaray menfaatlerine ters düşse bile hocayı savunurlar.

    buradan yönetimi savunduğum anlamı çıkmasın; onları uzun zamandır eleştiriyorum. fatih hocacı da değilim, onu da eleştirdim zaman zaman. ben galatasaray’ın tarafındayım ve hepimiz öyle olmalıyız diye düşünüyorum.
  • 15
    mtt1905 nickiyle burada da yazar olan kişi. kazan dairesi youtube programının da 3 yorumcusundan biri. tanımam etmem ama seyrettiğim programlarından futbolla daha doğrusu galatasaray ile bu kadar yakın olmasına karşın futboldan pek anlamadığını düşündüğüm kişiydi. mesela, 5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçında takımın en iyilerinden birinin luyindama olduğunu söylemişti. galatasaray zarar açıkladı artık ffp kuralları uymadık gelecek sene de cezalı duruma düştük diyen biridir kendisi.
  • 17
    kendisini uzun süredir takip edenler bilir ki böyle toplara kolay kolay girmez. bir transfer duyumu alsa bile takipçi kasmak için filan yazmaz. ben bu zamana kadar duyumculuk yaptığına şahit olmadım.

    bir çok yazarın belirttiği gibi de hocayla iletişimi iyi diye biliyorum. 4-5 farklı yerden hocanın görevine son verileceğine dair bilgi aldıklarını söylediler kazan dairesi ekibi olarak. başka muhabirler de aynı bilgiyi almış ki haber yaptılar bunu. belli ki yönetim nabız yokladı.

    ben hocanın görevine son verebileceklerini düşünmüyorum. zaten camia içinde hocanın görevine son verebilecek bir isim de yoktur. hocanın görevine son vermek zaten ihanet olur, galatasaray düşmanlığıdır. şu anda ali koç, rıdvan dilmen ve türevlerinin en büyük isteği hocanın görevine son verilmesidir zaten, en çok onlar mutlu olur.

    ama yine de işin ucunda galatasaray tarihinin en kötü 2 yönetiminden biri olunca bir acaba diyorum. biz zaten yandık, hocayı da galatasaray'ı da yakalım diyebilirler, düşük de olsa böyle bir ihtimal var. fiili olarak görev süresini doldurmuş, koltuğu bırakmamakta ısrar eden başkanımızın yarın ki basın toplantısını beklemekte yarar var. eğer bu gece twitter hesabından veya herhangi bir yönetim kurulu üyesinden hocamızın arkasındayız gibi bir açıklama gelmezse bilin ki bu düşük ihtimalin yarın gerçekleşme olasılığı da oldukça yüksektir.
  • 18
    takipçi kasma niyetinde olan adam defalarca hesap kapatıp tekrar açmaz. kazan dairesi'ni de severek izliyorum. ne hocayı ne de kulübü zor durumda bırakmamak için laflarına dikkat ederek konuşuyorlar. transfer duyumu asla vermiyorlar mümkün mertebe çok ayyuka çıkmış bir olay yok ise. tek gayeleri var o da galatasaray. mustafa cengiz hocayı kovma kararı aldı ve bunu öğrenip duyuruyorlarsa da toplumsal tepkiyi tetiklemiş oluyorlar ki bu şekilde de belki mustafa cengiz geri bastı? var mı bilen eden, yok. sessiz sedasız çat yarın kovsa daha mı iyiydi.

    tansel abimizi yedirmeyiz.
  • 20
    1-2 yıl önce mustafa cengizile fotoğraf çektirdiğimde "büyük başkan falan yazdığımda " aylacım güzel kızım kırdırtma kafanı bana" demişti. sonra bir maç öncesi görüştüğümüzde de aynı muhabbet olmuştu. neden abi demiştim. kötü insanlar bunlar abicim hocanın arkasından iş çevirecek, kuyusunu kazacak insanlar demişti. ben o zaman üstünde durmamıştım yalan yok, yeri geldi savundum da bu süreçte. ama o zaman ne dediyse şimdide de aynısını diyor.

    yani burada birkaçınızın dediği gibi yok takipçi kasmaymış yok dönmeymiş vay efendim duyumcuymuş falan değil. geçin o işleri. kendisinin ailesi ile hocanın ailesi de aile dostudur.hande sümertaş ile de çok yakındır bilenler bilir. yani işinize gelmeyince sallıyor ya, ciddiye alınacak biri değil yaa demek kolay geliyor size ama 3 yıl önce de 1 yıl önce de 6 ay önce de ne dediyse aynısını diyor.

    ayrıca takipçi kasmasına gerek yok çünkü en başta abiliği sonra da güzel futbol muhabbeti ile hepimizin yakından isteyerek takip ettiği isimdir.
    siz hava civa demeye devam edebilirsiniz tabii :d
  • 21
    klasik türk insanıdır. futboldan çok anlamaz, fikirleri sabittir. hocayı en az bizim kadar sever, galatasaray’ı da çok sever. çevresi geniştir, galatasaraylı çevresi baya sağlamdır.

    ama böyle bir kaos ortamında “mustafa cengiz fatih terim’i yarın kovma kararı aldı” tarzında bir tweet atmak ne kadar kaynaklarına güvense bile yanlış bir harekettir. hoca yarın kovulmazsa ya da hoca hakkında zehir zemberek açıklamalar yapılmazsa ne diyecek çok merak ediyorum.
  • 22
    hakkında atıp tutulan kişi benim. futboldan anlamadığım ve takipçi kastığım söylenmiş. canınız sağolsun. destek olanlara da, haberin detayından dolayı sinirle küfür edenlerden de.

    haber bana yönetim tarafından 2, eski yönetici olan 1, menajer 1 kişi vasıtasıyla geldi. inanmadığım hiç bir şeyi bugüne kadar hesabımda yazmadım. yazmam da.

    takipçi ile ilgili yaptığımı sananlar, eğer isterlerse hesabımı alabilirler, dakika düşünmem. dm den ulaşmaları yeterli.

    son olarak evet tarafım, yanında durduğum kişi bu kulübün yaşayan tek efsanesi fatih terim'dir. eğer onun kadar galatasaray'a önem veren biri olursa yönetim bazında desteklerim, harici kimse için de saygı duymam. 40 yaşına gelmiş, hayatının tek mutluluğunu galatasaray olarak belirlemiş bir kişiyim. bu mutluluğun en büyük parçası da sayın fatih terim'dir.

    hepinize sonsuz teşekkürler.
  • 24
    cok değişik ithamlar olmuş hakkinda. öncelikle düz mantik yurutelim. kendisi neden boyle bir algi oluşturmak istesin? yönetimi kotulemek icin buna gerek yok fiyasko dolu bir sicilleri var 1.5 senedir. hocayla aralarinin iyi olmadığını da bilmeyen yoktur herhalde

    tansel tasanlar bugune kadar goygoy harici ciddi anlamda ne fav kasmis ne de baska hesaplar peşinde olmus biri. bir fatih terim hayrani olarak hocanin gonderilecegi ile ilgili saglam bilgi almadan da bunları konusmaz. kaldi ki kac kanaldan bu yaziliyor. ayrıca yonetimin hocayi ilk yollama denemesi degil bu. hersey yolunda tiwiti ve oncesindeki tt arenadaki toplantı can sıkıntısından olusmadi.

    gerçekten iyi bir galatasaray'li ve iyi bir insandır. garip hesaplar icerisindeki tiwit fenolariyla kiyaslamayin.
  • 25
    galatasaray'ın başkanı fatih hoca'yı kovacak kadar gözünü kararttıysa, bu kararı tansel taşanlar'ın attığı twit yüzünden iptal edecek değildir herhalde. yani düşünün ki fatih terim'i galatasaray'dan kovacaksınız ama bu karara taraftarın tepki göstereceğini tansel taşanlar'ın twiti sayesinde anlıyor, "aaa, meğer bunlar fatih hoca'yı ne çok seviyorlarmış" diyorsunuz*.

    tansel bey takipçi kasmak derdinde de olmadığına göre aldığı duyum nedeniyle fazla gaza gelmiş olmalı. kendisinin galatasaray sevgisinden şüphemiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın