• 17
    kendisini uzun süredir takip edenler bilir ki böyle toplara kolay kolay girmez. bir transfer duyumu alsa bile takipçi kasmak için filan yazmaz. ben bu zamana kadar duyumculuk yaptığına şahit olmadım.

    bir çok yazarın belirttiği gibi de hocayla iletişimi iyi diye biliyorum. 4-5 farklı yerden hocanın görevine son verileceğine dair bilgi aldıklarını söylediler kazan dairesi ekibi olarak. başka muhabirler de aynı bilgiyi almış ki haber yaptılar bunu. belli ki yönetim nabız yokladı.

    ben hocanın görevine son verebileceklerini düşünmüyorum. zaten camia içinde hocanın görevine son verebilecek bir isim de yoktur. hocanın görevine son vermek zaten ihanet olur, galatasaray düşmanlığıdır. şu anda ali koç, rıdvan dilmen ve türevlerinin en büyük isteği hocanın görevine son verilmesidir zaten, en çok onlar mutlu olur.

    ama yine de işin ucunda galatasaray tarihinin en kötü 2 yönetiminden biri olunca bir acaba diyorum. biz zaten yandık, hocayı da galatasaray'ı da yakalım diyebilirler, düşük de olsa böyle bir ihtimal var. fiili olarak görev süresini doldurmuş, koltuğu bırakmamakta ısrar eden başkanımızın yarın ki basın toplantısını beklemekte yarar var. eğer bu gece twitter hesabından veya herhangi bir yönetim kurulu üyesinden hocamızın arkasındayız gibi bir açıklama gelmezse bilin ki bu düşük ihtimalin yarın gerçekleşme olasılığı da oldukça yüksektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın