• 42652
    “işini tam anlamıyla yapan, çalışan bir grup var. burada olmaktan dolayı çok mutluyum. umarım aklımızdakini sahaya yansıtırız” diyen okay, kamp ile ilgili olarak da “kampta ortamımız çok güzel. yemekte, fitness odasında, tedavi odasında keyif alan ve sahada işini ciddi yapan bir ekibiz."

    “bu takımla ilk kez böyle bir turnuvaya katılıyoruz. bu turnuvanın öneminin farkındayız. genel konsantrasyonumuz italya maçı üzerine. italya maçı güzel ve zor bir maç olacak. umarım kalbimizdekileri sahaya yansıtabiliriz. biz kendimize çok güvenen bir takımız. turnuvada birçok iyi takım var. onlar da şampiyonluk için oynayacaklar. sonuna kadar gitmek istiyoruz ama adım adım ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak."

    “hoca ile futbol dışında da konuşabiliyorsunuz. bu çok önemli ve güzel bir şey. şenol güneş kendisini birçok kez kanıtlamış bir hoca. onunla olmaktan çok mutluyuz” derken ülkemize mesajını da “bütün ülke tek yürek olup maçlara çıkacağımızı biliyoruz. bu desteği hissediyoruz. bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. umarım onları mahcup etmediğimiz maçlar çıkarırız ve onları gururlandırırız."

    okay yokuşlu
  • 42653
    "takım içinde çok güzel bir aile ortamı var. herkesin masasına gidip konuşabiliyorsunuz. önemli bir duygu. bu olduğunda başarı geliyor. herkes birbirini seviyor, sayıyor."

    "italya çok büyük bir ekol. o maçın konsantrasyonu elbette farklı olacaktır. hocalarımızın analizleri doğrultusunda rakiplerimize ayrı ayrı hazırlanıyor. her maça tek tek bakıyoruz. rakiplerimizle ilgili en ince ayrıntısına kadar analiz yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

    "milli forma her şeyin önünde geliyor. bize inansın ve güvensinler. ay yıldızlı bayrak her şeyin üstündedir. burada oynayan oynamayan herkes birbirine destek verir. kimin oynadığı değil takımın başarısı önemli. kişisel hedeflerim takımın önüne geçmiyor. bu bizim milli takımımız. bizim çocuklarız. euro 2008'de nihat ağabey'in attığı golden sonraki hisleri hâlâ taşıyorum. bize inansınlar, güvensinler. inşallah biz de onların dualarını karşılıksız bırakmamak için çalışacağız"

    uğurcan çakır
  • 42654
    "fatih terim’in ayrılıkları, git-gelleri ile galatasaray birçok başarı ve şampiyonluk kaybetmiştir. fatih hoca 20 sene kalsa bu borçların çoğu olmazdı. çünkü her hoca kendine göre takım kurdu ve kaynak israfı oldu"

    "biz fatih terim hocamızla inşallah şampiyonlar ligi’ne kalacağız ve bütün yıldızlarımızı orada parlatacağız. biz diyoruz ki fatih hoca ile çalışmanın tam zamanı! müthiş bir tecrübesi var, tam avrupa’da sırat köprüsü’nden geçiyoruz."

    "biz fatih hoca üzerine bir seçim stratejisi kurmadık. onun avukatını ayrılmış olsun, olmasın başka bir listede görmek herkesi incitir. en çok da bana göre fatih hocamı incitmiştir. çünkü fatih terim adı üzerinden prim yapılmasından hoşlanmaz."

    ''mhk ve tff'nin gidici olduğunu gördüğümüz için onlara pek kafamızı yormuyoruz. ben daha önce de söyledim: fatih hocamız biz varken 1 tane bile ceza almayacak. he umarım kalıcı olurlar, bir galatasaray başkanının nasıl davranacağını onlara gösteririz.''

    ''söylediğim 10 numarayı tahmin ediyorsunuzdur. hocam ile konuşacağım. istiyor musun diyeceğim isterse kampa yetiştireceğiz. aklımda 1 kişi daha var ağzımdan kaçırmayayım. 2 isim de türk.''

    "galatasaray küçülebilecek bir kulüp değil. iyi yönetilmesi gereken bir kulüp. yönetim gomis’ten, falcao’ya 50 milyon euro vermiş. gomis’e 2 milyon yerine 2.5 milyon euro verselerdi ya da adamı göndermeden önce b,c,d planlarını ortaya koysaydılar, bunlar olmazdı."

    "stadyum sponsorlarında 5 sponsor adayımız var 2'si yerli. hatta 1 yabancı sponsor şu an premier lig'de bir takımın global sponsoru.''

    "işini doğru yönetemeyen g.saray’ı nasıl doğru yönetsin? şuna bakmalı üyeler; net, şeffaf bir yönetim mi var, yoksa gri bir yönetim mi var. gri bir aday mı var. etik olarak gri. rakip kulüp yöneticileri ile ticari ilişkiniz varsa bu ahlaken değil etik olarak gri."

    "kemerburgaz’da dört tane antrenman sahası yapacağız. stada dört dakika mesafede kemerburgaz. şu anda takım maça bir buçuk saatte geliyor."

    "biz şu an 46 sponsorla geliyoruz amatör branşlara. her şubenin birkaç sponsoru olacak."

    "başladığımızdan beri bizi en çok zorlayacak adayı elmas olarak gördüm. ta ki yiğit şardan’ın, abdurrahim bey’le aday olacağını öğrenene kadar. sonra rakibimiz şardan dedim. listesi çıktıktan sonra tekrar burak elmas'la bizim aramızda geçeceğine kanaat getirdim."

    "şardan çok istiyorsa kendi mal varlığını açıklasın. benim kendim için söyleyeceğim şudur. 41 yıldır ticaret yapıyorum. yanımda 164 kişi çalışıyor. yıllık 14 milyon tl vergi veriyorum. bir kere bile vergi affına başvurmadım. biz son kuruşumuzu vermeye geliyoruz."

    "bizim rakip takım başkanları ile akçeli işlerimiz yok. bu neden önemli? yarın federasyon’la masaya oturduğunuzda sahada kazandığınızı, masada kaybetmemek için dik durmanız lazım. koyda herkes tekneyi kullanır. ama biz şimdi fırtınalı denize çıkıyoruz."

    metin öztürk
  • 42656
    "keşke mustafa cengiz de aday olsaydı... üç senenin hesabını genel kurulda görmeliydi."

    "fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluk konusunda başvurusu oldu. bizim adımıza olumsuz bir karar alınırsa hukuksal olarak sonuna kadar gideceğiz. uefa ve avrupa insan hakları mahkemesi'ne kadar gideriz."

    "fatih hoca ile çalışmam' demedim. hala övündüğümüz, mirasını yediğimiz uefa kupası'nın mimarı fatih hoca... camianın yaşayan en önemli futbol aklı. bundan faydalanmamak aptallıktır, neden macera arayayım? ama oyunun kuralını da ben koyarım.."

    "bankalar birliği bütçeyi belirledi. diyor ki en az yüzde 20 küçüleceksin. bugünkü ekonomik koşullara baktığımızda yüzde 30 küçülme lazım. bu rakam 38 milyon eurolar civarında olacaktır. geçtiğimiz sezonun takım maliyeti 54 milyon euro."

    eşref hamamcıoğlu
  • 42666
    rafael benitez, basına yansıyan isimler arasında heyecan verici olanlardan bir tanesiydi. kulüp, yalanlama yapmadı. sonra rıdvan dilmen, başkan koç ile buluştuğunu ve benitez ismiyle ilgili hiçbir girişim olmadığını duyuran bir twit attı.
    rafael benitez'in menajeri de bir görüşme olmadığını teyit etti.

    ali koç, 4 saatlik basın toplantısında sorulan bir soru üzerine bielsa'yı referans göstererek "o kalibrede biri" diye tarif verdi.
    bielsa olmaz. ragnick de zor. benitez de yalan ise geriye kalan "o kalibrede" birileri kim?

    lucien favre ise; jorge jesus ise joachim löw ise nuno espirito santo hatta paulo fonseca ise tamam. ama günün sonunda, hem gecikmeden hem kararsızlıktan marco silva olursa, tayfun korkut birinci hoca olursa, rebrov kalibresi biri getirilirse, işte o zaman başlıktaki konu çok gündeme gelir. zaten belözoğlu'nun yokluğu bilhassa yerli transferi olumsuz etkileyecek. tam da bu yüzden teknik adam tercihi "bielsa kalibresi"nden aşağı kalmamalı.

    son günlerde gündeme gelen psv'nin hocası roger schmidt'i soruyorsunuz. salzburg'da çok çok iyiydi. o takım inanılmaz futbol oynamıştı. lakin leverkusen'de epey vasattı. psv'de de ilk sezon 4., bu sezon 2. oldu. ajax'dan ciddi puan farkı yediler.
    açıkçası benim en büyük kriterim "keşke emre kalsaydı" dedirtmeyecek bir hoca tercihi.

    serdar ali çelikler
  • 42673
    ''galatasaray'da en son görev aldığımda, tam 264 milyon dolar gelir sağlayan anlaşmaya imza atmışım. yöneticiliğim bittikten sonra da 35 milyon dolar daha galatasaray için anlaşma sağlamışım. toplam 300 milyon dolar gelir sağlamışım.''

    ''galatasaray lisesi'nde 4 yıl yatılı okudum, yine aynı yıllarda üstüme giydiğim galatasaray formasını 7 yıl gururla taşıdım ve genç milli basketbolcu oldum. galatasaray'a borçluyum, şimdi borcumu ödemek istiyorum.''

    ''galatasaray'ın en büyük sorunu, galatasaray son 50 yılda hep kusuru insanlarda aramak oldu. hiçbir zaman sistem mi yanlış diye sormadık kendimize. vaadim; hastalığı doğru teşhis edip doğru tedavi etmek.''

    yiğit şardan
  • 42674
    "abdürrahim albayrak ve fatih terim'in arasının da iyi olduğunu düşünmüyorum. bir süredir görüşmüyorlar."

    "başkan adaylarının bir kısmının neye dayanarak başkan adayı olmak istediklerini anlamıyorum. galatasaray’ı satarak, galatasaray’ı yönetemezsiniz."

    "yiğit şardan, adnan polat destekli seçime giriyor. fatih terim'le asla çalışmaz."

    "türkiye'de kulüpler, teknik direktör bulmak için kıvranıyor, galatasaray'ın galatasaraylı hocası var, kendi egoları yüzünden hocayla çalışmıyorlar. başta mustafa cengiz olmak üzere."

    "burak elmas üzerinden yorum yapan insanlar, onu itibarsızlaştırmaya çalışanlar, kendi iş hayatlarını bir daha gözden geçirmeleri gerekir."

    "yiğit şardan ve eşref hamamcıoğlu ikilisinden birisi seçilirse galatasaray’da kaos bitmez, kavga bitmez. ne kulüp içinde, ne de dışarıdaki ilişkilerde."

    "fatih terim, şöyle bir şey söylemişti, 'ekonomik gücünüz yetiyorsa, gelin galatasaray’ı yönetin.' seçim kararı alınması sürecinden bu yana sadece burak elmas ve metin öztürk'ün proje ve ekonomik yapıyı üretmeye çalıştıklarına tanık oldum."

    levent tüzemen
App Store'dan indirin Google Play'den alın