• 1
    sol frame'de kendini belli eden olaydir. arda turan 3 golluk pas vermi$tir, sabri gokhan gonul'den daha iyidir, emre'nin ne i$i vardir? bu mudur milli takima kar$i duyulan sevgi? ne olursa olsun o milli takim 'dir, semihiyle, emresiyle, onderiyle, tuncayiyla, ardasiyla, servetiyle. besiktaslisi da fenerlisi de galatasaraylisi da birdir.

    allahtan basket takiminda boyle bir sorun yok, cunku hic galatasaray 'li yok! acaba $u sol framedeki muthi$ yorumlar yapanlar 12 dev adami izlemiyorlar mi?
  • 2
    milli formadır, ayırt edilmemesi gerekir aslında ancak duygusal olarak galatasaraylı futbolcuyla daha fazla gurur duyulması normaldir. fenerbahçe'ninki ya da beşiktaş'ınki en fazla takdir edilebilir mesela ama ''helal sana koçum!'' denemez sanırım... farzedelim ki, bir milli takım maçı ilk 11'inde galatasaraylı futbolcu yok. galatasaraylı futbolcu varken izlediğinizin tadını alabilir misiniz? memleketimcilik gibi biraz aslında. ''benim için farketmez arkadaş mühim olan milli formayı giymesi, hepsi bir benim için'' diyebilen varsa beri gelsin. ben o kadar milliyetçi değilim belki de bilemiyorum. kadrolar açıkladığında şu kadar gs.li, bu kadar fb.li vs vs vs diye istatistiklerden haber yapılıyorsa vardır bir nedeni. her ne kadar milli formayı giyseler de, kimse hiç kusura bakmasın, bir emreyle volkanla, arda servet bir olamaz benim için...
App Store'dan indirin Google Play'den alın