• 1
    artık ciddi ciddi konuşulması gereken durum.

    maç saatini beklerken yapılabilecek aktivitelerde bir numaram her zaman kuaföre gidip zaman öldürmek olmuştur. maça bir buçuk saat kala berberden randevu alınır ve randevuya on dakika kala evden çıkılır. kuaför yolu boyunca kafada ideal onbirler oluşturulur ve o heyecanla instagram galatasaray sayfaları arasında sörf yapılır.

    kuaföre girilir girilmez o muazzam tablo ile karşılaşılır. tipsiz bir zibidi berberi esir almıştır. muhtemelen en az 45 dakikadır berberi istediği traşa ulaşma yolunda boş yere tutmaktadır. ''abi favorimin sol tarafına attığın o çizik biraz daha sağa doğru mu olsaydı, ensemi biraz daha naturel yaparsan daha bombastik olacak, saçımın önünü 60 derecelik açıyla mı yamultsan'' tarzında muazzam isteklerle sırada maç saatini bekleyen herife sinir krizleri geçirttir.

    be utanmaz arlanmaz 25 lira para veriyorsuın sanırsın o saçın öyle olunca bütün kızlar sıraya geçecek. bu kadar çok mu seviyorsun bu hayatı be. kalk git şu berber koltuğundan 19:00'da galatasaray'ın maçı var ; başlarım senin saçına da sakalına da hayat gayene de diye bağırma isteği gelir. ama tatsızlık yaşatmak istemezsin.

    19:00'daki maçı bekleyen renkdaşın 18:30'da berber koltuğuna oturması ile son bulacak rezalet olarak her ay başa gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın