19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçını öncelikle başlangıç 11'indeki tercih hatalarıyla kaybettiğimizi düşünüyorum.
bir önceki lazio maçında yoğun efor sarf etmiş takımdan 1-2 oyuncuyu rotasyona sokmamak hata. bunu sadece şimdi yazmıyorum. maçtan önce stadyumda bulunan hangi arkadaşımla konuşsak rotasyon bekliyorduk.
maç başladığı andan itibaren takımımızın gidemediğini gördük, bu çok açıktı ama hoca yine değişiklik için devreyi bekledi.
beraberlik bile kötü sonuçken, daha kötü sonuç aldık. yedlin yerine direkt bir hamle seçmeyip, taşları yerinden oynatmak da başka bir hataydı.
genel olarak üçlüyü denememek bence zaten başlı başına ayrı bir hata.
maç sonu basın toplantısı ise fiyasko.
yedlin'i taraftar baskısı yüzünden çıkardığını söyledi. sanki kendisi yedlin'i beğeniyordu. ayrıca taraftar baskısı hisseden hoca babel'i oyuna sokmaz. rotasyon yapması gerektiğini maç sonu basın toplantısında söylüyor hoca. ne diyeceğimi bilemiyorum. sonra daha kötü olanın futbolcu yuhalamak olduğunu söylüyor. emre akbaba'yı bu yüzden gönderdik diyor mesela. emre akbaba'yı kaleye olabildiğince yakın oynatmalıyız deyip, sonra alakasız rollerde oynattığınız için göndermek durumunda kaldınız hocam. ben futbolcu yuhalamadım ama kötü sonuçların sebebi taraftar değil, sizsiniz hocam. dost acı söyler. bu arada top babel'e geldiğinde ıslıklayan, yuhalayan taraftarın tepkisinin ben sadece babel'e değil, aynı zamanda değişiklik tercihine olduğunu düşünüyorum.