• 1837
    transfer yapmayı kasaptan kıyma çektirmek sana transfer sümüklüsü taraftarlar tarafından eleştirilen yönetim.

    vay efendim böyle giderse başarısız bi sezon geçirirmişiz. bu yönetim doğru dürüst iş yapmıyomuş. öncelikle transferin bir numaralı yetkilisi terim'dir.raporlarını hazırlar ve en uygun isimleri sunar, tartışır işte neyse artık. son söz terim'den çıkar yani hem alınan oyuncular için hem de alınmayanlar için. yani aslında sen grande’ye sallıyorsun bir şey bilmeden konuşurken. ulan ! terim'in gününün çoğunu oyuncu kasetleri izleyerek a dan z ye analiz yaparak her mevki için alternatifler oluşturmaya çalışırken sen napıyosun, sen ! söyliyeyim bi bok bilmeden klavyeden sallıyosun olay bu ! ayrıca transfer çalışmalarının iyi ya da kötü gittiğini nereden biliyorsun transferi sen mi yönetiyosun ? ya twitter'dan milletin prim yapmak için yazdığı yazıları okuyup burda artisleniyosun ya da fanatik, fotomaç'ın gazete satmak için yazdığı yazıları okuyosun sonrada ''hamit'i bile fener'e kaptırdık'' diyosun.

    neymiş transferler hala yapılmamış böyle giderse yalan olurmuşuz. geçen sezon başlamadan önce bu zamanlarda transferlerin hepsi bitmişmiydi ? sonradan bitti 10 oyuncu gitti 10 oyuncu geldi. bambaşka bi takım oldu ama birkaç ay sonra ne oldu ? takım, takım oldu.

    söz vermiş tutmamış, tamam bende kızdım başta ama o açıklamalara. bu durum aysal'ın klüp yöneticiliği acemililiğinden kaynaklandı bence. yılların iş adamı ama sadece bir sene bir takıma başkanlık yaptı ve milletin küme düşecekler diye dalga geçtiği takımın diğer sezon yıllar sonra senin hasretini çektiğin şampıyonlar ligine direkt katılmasında terim ile birlikte önderlik etti. biz söz vardır çok sevdiğim ; ‘’sadece aptallar herşeyin kusursuz olmasını ister’’ diye. çok hoşuma gider.

    yok efendim fenerbahçe kuyt'u almış, bilmem ne. fenebahçe için şu durumda alabilecekleri en iyi oyunculardan biri ama bizim için öyle değil. biz kuyt’ı alsak yılda maç başılarla birlikte 3. milyon avro versek üstüne üstlük birde 3 yıllık anlaşma yapsak ve bunları 32 yaşındaki bi oyuncu için yapsak ağzından salyalar saçarak yönetime sallarsın ama fenerbahçe transfer edince…

    biraz inanın, biraz güvenin. bu işler için sabahtan akşama kadar ter akıtan insanların emeklerine sallamadan önce biraz saygı duyun !

    ha birde biraz susun amk anca kafa şişiriyosunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın