resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2255
    artık bu hikayede sonlara geliniyor fikrindeyim.

    normal bir insan herhangi bir alışverişinde pazarlık yaparken bir noktadan sonra muattabının alt/üst limitini anlar. anlamasa dahi kendi limitlerinin farkındadır. görüşmelerde uzunca süre ilerleme kaydedilememişse de uzatmaya gerek yoktur, başka arayışlara girilir.

    melo için juventus'la pazarlıkların çok uzun sürmediğini, asıl meselenin mel'nun kontratı olduğu ortada. ama bir aydır öyle bir durum var ki, galatasaray belli bir fiyatın üstüne çıkmıyor, melo belli bir fiyatın altına inmiyor. dışardan takip edebildiğimiz kadarıyla kilit vaziyette.

    oyuncu bu kadar uzun süre pazarlık yapıyorsa, temmuz başında birden bire neden "tamam haklısınız, kabul ediyorum" desin? tabi ki demeyecektir.
    zira yeterince iyi bulmadığı şartlara ikna olmaktansa süreci uzatıp transfer sezonu boyunca teklif bekleyecek, kararını ağustos'ta vermeyi tercih edecektir.
    bu pazarlıktaki davranışları melo'yu paragöz ya da deli galatasaraylı yapmaz. profesyonel dünyada pazarlık süreci budur.

    galatasaray açısından ise, artık bu işin iyi ya da kötü sonlanması gerekli. melo kalacaksa takıma katılsın, gidecekse yerine transfer için arayışlara hemen girilsin, zira sezon açıldı bile.

    yani artık yönetim bir karar vermeli. ya masadan kalkmalı, ya da teklifini yükseltip işi bitirmeli. kişisel fikrim yakın gelecekte ilişkinin kopacağı yönünde. tabi ondan sonra melo pişman olur mu, ya da kendisine başka bir takım mı bulur, onu da zaman gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın