resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2248
    eğer ki kendisi alınmayacaksa bunun önündeki engel yönetim, para değil fatih terim'dir.

    neden ve nasıl inanıyorsunuz ki şu para olayına? bu adama geçen sene sadece türkiye ligi için gözü kapalı 3.5 milyon + maç başı + kiralama bedeli ödenmiş. berbat bir bütçeyle şampiyonlar ligi geliri, şampiyonluk geliri olmadan tüm bunlar ödenmiş. ve şimdi tüm bu gelirler kombinesiyle vs çok daha fazla bir biçimde masanın üzerindeyken, hem bu para çok diye hem de takım içi denge yalanı öne atılarak alınmıyor. geçen sene neredeydi bu takım içi denge? sebebi büyük ihtimal riera olayı.

    meln benden çok alıyor diye rahatsız olsa bir oyuncu gönderilecek olan melo değil rahatsızlık duyan oyuncu olmalıdır çünkü ortada nasıl olsa ücret fayda oranına dayanarak bu takıma verdikleri var. as takımdaki en dandik oyuncunun bile nereden baksan en az 1 milyon aldığını düşünürsek, sorarlar adama bu adam bu kadar alıyor bunları veriyor peki sen ne bu parayı alıyorsun da ne veriyorsun diye? mesela bu takım koca sezon yedek oturacak sabri'ye yılda 1.250 milyon verebiliyor.

    bu adamın alınmaması halinde fatih terim kendi fişini çeker. takımı geçen sene sahada bir arada tutan dağılmamasını sağlayan bu adamdı çünkü, ne selçuk ne engin ne ujfalusi ne de başkası bu adam melo'ydu. bunları söylememin nedeni yabancı hayranlığı ya da melo sevgisi değil oyuncuyu analiz edebilmem.

    misal takımda melo'yla karşılaştırılabilecek tek oyuncu selçuk. selçuk müthiş bir oyuncu ama defansif açıdan baktığında derleyip toplayan, caydırıcı bir özelliği yok, tarz olarak daha yumuşak. melo ise tam tersi, hırsı isteğiyle takımı ayakta tutabilen, taraftarın bile heyecanlanmayacağı bir pozisyonda topu uzaklaştırabildiği için delicesine sevinen bunu da taraftarlarla paylaşarak taraftarları da maça kitleyen bir adam melo. gol atabilmesi ise bal kaymak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın