resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3508
    dünyanın en iyi teknik direktörleri sıralamasında rahatlıkla ilk 5' girebilecek kalitede olan teknik direktörümüz. özellikle 2. döneminden sonra kafamda soru işaretleri vardı çünkü kabul edelim başarısız bir dönemdi fakat hatalarından ders çıkararak değişmiş, egolarını yenmiş bambaşka bir teknik direktör olmuştu imparator.

    gerek oyuncu ilişkileri, gerek oyunu okuma bakımından kendisini fazlasıyla geliştirmişti. 3. dönemin başlangıcında ''ya tamam imparator da sadece motivasyonla da olmuyor arkadaşlar'' diyenlere cevabı en iyi şekilde sahada vermiştir.

    örneğin benim aklıma ilk gelen lig'de deplasmanda oynadığımız beşiktaş maçı. skor 0-0 son 20 dakikaya giriyoruz fakat beşiktaş bastırıyor ve golü bulmak üzere. ben dahil herkes o an ''ya hocam çıkar işte orta sahadan bir adam sok ceyhunu çok yoruldu orta saha'' diyordu. fakat fatih terim tam aksine melo'yu çıkartıp baros'u soktu oyuna ve beşiktaş'ın o baskısı tamamen azaldı. hem de orta sahadaki en önemli oyuncumuzu çıkartıp forvet almamıza rağmen.

    sanırım bu örnek hocamızın kalitesinin tartışılmayacağı gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor, imparator !
App Store'dan indirin Google Play'den alın