resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3498
    kendisine haksızlık yapan camiasına küsmemiş efsanedir. ikinci döneminde yaşanan tüm pisliklere (yüzüncü yıl beşiktaş'i ve sinan engin türevleri dersem bu konuya açıklık getirmiş olurum) sessiz kalmış olması dışında bir suçu yoktur.
    kaybolan yılları geri getiremeyiz, ancak o'na karşı artık haksızlık etmeyelim. verdiği mücadelede hep destek olalım. şu anda galatasaray'da tek amacının şampiyonlar ligi'nde gruptan ilk kez çıkmak olduğunu düşünüyorum. galatasaray kariyerinde bir tek bu yok. bunun olması için elinden geleni yapacaktır.
    fenerli medyanın en ufak hatası için dört gözle beklediği isimdir. kızının hep gündeme gelmesi zaten bu pislik düşüncenin sonucudur. bel altından yaralamak ve karalamak bu zihniyetin tek işidir. milli takım hocasının aldığı maaş bugüne kadar hiç gündeme gelmemiştir. federasyon özerk bir kuruluştur ve kendi kazandığı kaynakları kullanmaktadır. bu durum bilinmesine rağmen nedense medya bu konu ile ilgilenmiş ve konu meclis'te bile tartışılmıştır. euro 2008'den sonra herkes susmuştur. ancak hiddink ve abdullah avcı için kimse maaş lafını ağzına almamıştır. hiddink'in terim'den iki kat fazla kazandığı da gerçeği bulunmaktadır.
    galatasaraylılar'ın görevi başta hocasına ve hocası sayesinde takımına sahip çıkmaktır. kötü sonuç alınabilir, hocamızın artık alınan mağlubiyetlerden veya kaybedilen şampiyonluklardan ötesinde bir değeri olduğunu kaybolan yıllar bize göstermiştir. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın